SAVE THE DATE: GARDEN OF DREAMS FESTIVAL JE OD 7. DO 9. JUNA!

 SAVE THE DATE: GARDEN OF DREAMS FESTIVAL JE OD 7. DO 9. JUNA!

Dok nas grije proljećno sunce, Sarajevo se priprema da otvori svoja vrata i srca za šesto izdanje Garden of Dreams Festivala, pod snažnim sloganom DREAM ON! Budite deo elektronskog spektakla koji slavi život, na festivalu koji razbija granice, spaja kulture i piše nove stranice muzičke istorije Bosne i Hercegovine.

Garden of Dreams: više od festivala, to je pokret!

Od svog skromnog početka 2016. godine, Garden of Dreams prerastao je u fenomen koji mami obožavatelje elektronske muzike iz celog sveta. Nije samo festival; to je revolucija koja promoviše Sarajevo kao epicentar kreativnosti, umetnosti, i naravno, nezaboravne zabave.

“Kroz Garden of Dreams, pokazali smo snagu zajedničkih snova. Garden of Dreams nije samo naša priča; to je priča svakog ko je ikada s nama podijelio plesni podij,” izjavljuju osnivači.

DREAM ON edition!

U duhu našeg slogana DREAM ON, šesto izdanje Garden of Dreams Festivala nastavlja da nosi baklju snova koju smo zajedno upalili. Garden of Dreams nastavlja da iznenađuje i inspiriše, dovodeći najveća imena elektronske scene u zadivljujući pejzaž Sarajeva. Festival je poznat po organizovanju događaja na posebnim lokacijama, pretvarajući istorijske prostore u plesne podijume za hiljade ljudi iz celog sveta. Ove godine festival će se održati na više lokacija (MORE INFO SOON) u Sarajevu, trajati će 3 dana, od petka do nedelje uz lineup iz snova. Pripremite se za muzičko putovanje koje prevazilazi očekivanja, gde će svaka nota i ritam doprineti nezaboravnoj atmosferi pod zvezdanim nebom Sarajeva. Sa srcem punim uzbuđenja, možemo reći da će ovogodišnji izvođači u Sarajevo donetu magiju koja se može pronaći samo u sarajevskoj Bašti snova.

Budite prvi: zgrabite BLIND TICKETS!

U duhu istinskog poverenja i zajedništva, puštamo ograničeni broj BLIND TICKETS – ulaznica po posebnim cenama. To je vaša prilika da zauzmete mjesto na ovom muzičkom karavanu snova, pre nego što otkrijemo sve detalje. Ulaznice će biti dostupne od sutra na [www.kupikartu.ba]. Ne čekajte, budite deo ovogodišnjeg izdanja Garden of Dreams Festivala!

Novi look festivala

Darko Jovičić, umetnik čija se strast prema uličnoj umetnosti rodila na tuzlanskim ulicama, udružio je snage s renomiranim Studio Lisica. Njihova zajednička vizija kreirala je identitet festivala koji će obeležiti leto u Zlatnoj dolini.


Pridružite nam se, sanjajmo zajedno – DREAM ON!

Ne propustite priliku da budete deo kolektivnog sna. Garden of Dreams nije samo festival – to je mesto gde se snovi ostvaruju, prijateljstva sklapaju, a granice brišu uz zvuke najbolje elektronske muzike današnjice. Kupite BLIND TICKET, spakujte plesne cipele i pripremite se za avanturu života u srcu Sarajeva.

Link za FB event: https://www.facebook.com/share/JT4ALipLSYdGeQsN/?mibextid=9l3rBW.

Avatar photo

Autor: Igor