Ecstatic move ekipa sprema novi veliki rejv u Podgorici! Spremite se za 11. maj kada stiže Novah na aerodrom Spiro Mugoša!

 Ecstatic move ekipa sprema novi veliki rejv u Podgorici! Spremite se za 11. maj kada stiže Novah na aerodrom Spiro Mugoša!

Ecstatic move zaista donosi apsolutni Divine Insanity glavnom gradu Crne Gore. Spremite se rejveri za 11. maj kada na aerodrom Spiro Mugoša stiže pravo iz Belgije sjajna Novah.

Ova organizacija ne prestaje sa izuzetnim I izazovnim muzičkim izborima i ovog puta slušamo dva kvalitetna izvodjača koje naš region nije čuo do sada.

Novah dolazi iz Belgije i dovešće Podgoricu do techno eksplozije svojim acid, hard, psy tranceom. Puštala je na zatvaranju čuvenog Exhale kluba na poverenje legendarne Amelie Lens, a produkcijski i energijom je već osvojila svet.

Kako nam je organizator javio sprema se još jedan veliki hedlajner, tako da pratite redovno njihov instagram profil radi više informacija…

Lokalna podrška: Duo Volantes , dj.Laris, dj.Mike Dernaj (Australija), dj.Fame i Stamina kao kreatorka I osnivačica Ecatatic move koja sprema posebno iznenadjenje za publiku 11. maja. 

Po prvi put u Crnoj Gori mini rejv revija ručno pravljenog techno nakita pod brendom ‘Una Linea’ iz Bg-a – jedina na Balkanu koja crpi inspiraciju iz techno zvuka za svoj unikatni inovativni nakit

Sprema se još mnogo iznenadjenja u kojima će se uživati te noći. Ecstatic priča svime navedenim obećava dogadjaj godine.

Uskoro i informacije u vezi ulaznica…

Zapratite Ecstatic Move facebook stranicu klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor