David Vunk u Karmakomi ove subote! Italo i esid, ruku pod ruku!

 David Vunk u Karmakomi ove subote! Italo i esid, ruku pod ruku!

Legendarni šoumejker i di-džej iz Roterdama, David Vunk, dolazi u Karmakomu ove subote.Vlasniku Moustache Records će se u di-džej butu pridružiti Ali Güney i illillillillill. Karte po pretprodajnoj ceni od 1500 RSD možete da kupite na blagajnama tickets.rs kao i sajtovima tickets.rs Resident Advisor.

Prošlo je dve godine otkako smo prvi put slušali “zver iz Roterdama”, kako Vunka odnedavno i zvanično zovu, u Beogradu. Tada je zabavljao publiku Dima u novogodišnjoj noći, a sada će nastupati u Karmakomi na high-end L-Acoustics ozvučenju. Iz kluba pišu da se nadaju da imate bar jedan par cipela koji ste voljni da žrtvujete jednoj od najzabavnijih pojava u di-džejingu i čoveku koji decenijama svoj energični nastup i mešavinu Italo diska, esida, tehna i hausa deli sa publikom u rodnoj Holandiji i širom sveta.

Škola zapadne obale Holandije je poznata po vrhunskim di-džejevima kao što su I-F, Legowelt i  Intergalactic Gary, a David Vunk je svojim nastupom uspeo da se dokaže u tako zahtevnom okruženju još početkom veka.

LINE UP:

David Vunk

Ali Güney

illillillillill

Pratite Karmakomu na Instagramu i Fejsbuku.

Avatar photo

Autor: Igor