GRIMES SE IZVINILA ZBOG ‘KATASTROFALNOG’ DJ SETA NA COACHELLI! Šta raditi kad ne radi dugme “sync”? :)

 GRIMES SE IZVINILA ZBOG ‘KATASTROFALNOG’ DJ SETA NA COACHELLI! Šta raditi kad ne radi dugme “sync”? :)

Imala je 50-minutni set, suočila se s ‘tehničkim poteškoćama‘, pesme su ubrzane zbog problema s Rekordboxom

Grimes se izvinila zbog tehničkih poteškoća tokom njenog DJ seta na Coachelli u subotu uveče (13. aprila). Kako navodi The Independent, tokom 20. minuta njenog 50-minutnog seta, kanadska muzičarka je imala tehničkih poteškoća, pa je nakratko prekinula muziku i obratila se publici.

Na snimku sa Coachella Livestream-a, može se čuti kako viče: „Izvinite! Zapravo imamo velikih tehničkih poteškoća, pokušavam da sinhronizujem… Nisam dovoljno dobra u matematici za ovo sranje”.

Pogledajte video klikom ovde kako psuje u sred seta kad joj set ne ide kako je zamislila, a tu je i video kada objašnjava publici šta joj ne ide kako treba, taj video pogledajte klikom ovde.

Problematika s kojom se suočavala Grimes je bila u tome da joj je Rekordbox pokazivao duplo brži tempo traka od originalnog što ju je “prisililo” da “pogađa” BPM traka i beatmatcha bez “sync” opcije na CDJ-ovima.

Nastavila je da vrišti i da se ljuti, što se i čuje na snimcima. Pokušala je da objasni da ne može da miksuje jer su pesme iz nekog razloga – duplo brže.

Svoj komentar je dao i Dave Clarke

Dan kasnije se izvinila preko Twittera, ukratko – neko drugi joj je sastavljao plejlistu, pa eto…

IZVOR: Mixmagadria.hr

Avatar photo

Autor: Igor