Saznajte koja su prva imena We Love Sounda!

 Saznajte koja su prva imena We Love Sounda!

Nakon što su pre par dana objavili vreme održavanja svoje četvrte edicije, organizatori We Love Sound OPEN AIRa su objavili i imena prvih izvođača koji će da nastupe 6. juna pod otvorenim nebom zagrebačkog jezera Jarun.  

Uz ovakvu najavu tek prvog dela programa, gde su svoj dolazak potvrdili neki od svetski poznatih izvođača internacionalne techno i house muzičke scene, možemo već sad reći da se Zagreb ovakvim događajem uspio pozicionirati na evropsku party mapu 2020. godine.

Chris Liebing, dugi niz godina među najpoznatijim techno DJevima, jedan je od začetnika evropske techno scene. Široj publici poznat po remiksevima za svetske bendove kao što su Depeche Mode i Goldfrapp, ovaj techno maestro uvek dosledan svom zvuku, zbog DJ setova u kojima spaja najnovije trackove i techno klasike, ostao je svih ovih godina miljenik publike.

Len Faki, rezident berlinskog kluba Berghain, jedan je od najtraženijih techno DJeva današnjice. Osnivač nekoliko techno muzičkih etiketa, poznat je i po vlastitim izdanjima na svetskim etiketama poput Ostgut Ton i Cocoon, a čitatelji Groove magazina svrstali su ga među najbolje producente. Kao što je naveo u intervjuu za regionalne medije pre par godina, Len Faki se nastupom na Sonusu oseća ispunjen kao umetnik, što verujemo da će da bude osećaj i nakon nastupa u Zagrebu na We Love Soundu.

Sad već članica We Love Sound porodice i miljenica publike, Sonja Mooner, poželjela je opet pridružiti se fanovima na otvorenju letnje zagrebačke sezone na Jarunu. Jedna od najtraženijih DJica sveta, poznata je po svojim eklektičnim setovima, bogatoj kolekciji vinila i “zaraznoj” energiji koju mogu osetiti svi posetitelji na podijumu. Tokom svoje bogate karijere suradjivala je sa velikanima elektronske muzike ko što su Ricardo Villalobos, Luciano, Carl Craig te postala član poznate berlinske etikete Perlon.

VIDEO NAJAVU MOŽETE POGLEDATI KLIKOM OVDE.

Dejan Milićević, jedan je od začetnika techno scene u Srbiji, ali i najpoznatijih producenata i DJeva našeg regiona. Vlasnik vlastite muzičke etikete Tit Zero Recordings, sa više od 100 izdanja na renomiranim evropskim etiketama i četvrtim studijskim albumom u nastajanju, Dejanove DJ setove karakterizira spoj techno i house muzike koji su fanovi mogli čuti na skoro svim poznatijim evropskim festivalima i klubovima od Južne Amerike do Azije, kao i nastupom na Boiler Roomu.

Od domaće podrške, prvim imenima na programu magičnog zagrebačkog open aira, pridružiće se i pulski techno DJ i producent Adoo. Izdanjima na poznatih evropskim etiketema kao što su Tronic, Toolroom i Pornographic Records Adoo je dospeo u setove nekih od najpoznatijih svetskih DJeva poput Richie Hawtina.

Tokom 14 sati plesa, na 2 pozornice, u prirodnom okruženju, nekoliko metara od jezera, posetitelji će u subotu 6. juna, moći da uživaju u nastupu još nekoliko imena najkvalitetne elektronske muzike, čiju objavu možemo da očekujemo uskoro.Za najlojalnije posetitelje osigurano je i pravo na kupovinu pre-registration ulaznica po cijeni od samo 79 kn (cca 1.240 din) prijavom na oficijalnoj stranici We Love Sounda www.we-love-sound.com  Do sad se registrovalo više od 1000 posetitelja. Završna cena ulaznica iznosiće 319 kn (cca 5.000 din).  Za sve novosti pratite We Love Sound na društvenim mrežama i webu:Facebook event:https://www.facebook.com/events/1224709821040574/ Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrustInstagram: https://www.instagram.com/welovesound/ 

Web: https://www.we-love-sound.com

PRIDRUŽITE SE NAŠOJ VIBER ZAJEDNICI PUTEM VAŠIH MOBILNIH!

https://vb.me/bd27ca

Avatar photo

Autor: Igor