Serbia Dance Tuning FEST @ Niš

 
Nakon prošlogodišnje izvanredne Serbia Dance Tuning special žurke koju mnogi i dalje pamte, SDT team je rešio da Vas ove godine obraduje dvodnevnim festivalom, koji će se održati u Tvrđavi u petak 07.06. i u subotu 08.06.
 
Prvo veče će biti rezervisano za ljubitelje kvalitetnog a trenutno jako aktuelnog deep & nu disco zvuka, gde će se za zagrevanje pobrinuti Kalson, kao headliner u goste nam dolazi britanac Simon Lee koji u duetu sa svojim bratom Robom čini poznat sastav Faze Action. Prvi dan festivala će privesti kraju naši poznati rezidenti Funky Junkie & Aćim.
 
Drugo veče je prava poslastica za ljubitelje house i tech house zvuka. Headliner je italijanski DJ i producent MANUEL DE LA MARE čije remix-e i izdanja traže vodeći DJ-evi klupske scene, Manuel je osvojio nagradu “Best remixer 2011”, koja se dodeljuje najkreativnijem remixeru.
 
 
Za uvodni deo pobrinuće se rezident sofijskog Yalta Club-a odlični Liubo Ursiny, provereni DJ i producent na svom premijernom gostovanju u Srbiji. Za zatvaranje prvog SDT fest-a biće zaduženi vaši sugrađani Dimiz & Little Nakoch.

Ističemo da se ovogodišnji SDT Festival održava pod pokroviteljstvom grada Niša, koji je svoje resurse u potpunosti stavio na raspolaganje našoj i Vašoj manifestaciji i time prepoznao njen značaj.

Što se tiče ulaznica, nastavljamo našu tradiciju, da su besplatne i obavezne ali ovaj put važe za dva dana. Možete ih dobiti od SDT promo timova, po lokalima koje je brendirao Carlsberg ali i na promo žurkama koje ćemo Vam blagovremeno najaviti.

Avatar photo

Autor: Igor