Stiglo je leto, “Čujemo se” na Sound-u

Pionir beogradskog klabinga na vodi klub “Sound” će ovog vikenda započeti proslavu “punoletstva” i pod sloganom “Čujemo se” ući u svoju 18. sezonu. Otvaranje mesta prepoznatljivog po kvalitetnom haus zvuku i čuvenim svitanjima na reci je u četvrtak. (23. maj).

Jedinstven ambijent, vesela atmosfera i kvalitetna muzika i ove sezone biće zaštini znak kluba “Sound”. Na svečanom otvaranju jednog od najpopularnijih klubova na vodi u Beogradu kad su haus, disko, fanki i tek-haus zvuk u pitanju u četvrtak će nastupiti rezidenti. Za pultom će se menjati dobro poznata ekipa beogradskih klupskih DJ-eva Aćim, Oysha, Goran Starčević i Peđa Stanković, koji će ujedno nastupiti i na druga dva dana otvaranja.


S obzirom da ove godine slavi punoletsvo klub “Sound” će tokom sezone će imati i veliki broj iznenađenja za svoje goste. Ali i zadatak da opravda status jedne od najvažnijih i najdugovečnijih tačaka na mapi noćnog života Beograda, koju svi gosti glavnog grada već godinama navode kao neizostavno mesto za provod  u jednoj od evropskih prestonica zabave.

Kao i do sada, “Sound” će raditi sredom, petkom i subotom. Sreda je rezervisana za serijal “Disco sound” žurki kada će se slušati Pop, Rock, Funk, Disco, Mainstream, Underground, House i Reggae hitovi iz različitih muzičkih epoha.  Petak i subota, tokom kojih će se za miks pultom smenjivati rezidenti kluba, već dugi niz godina su prepoznatljivi po kvalitenim haus melodijama i gostovanjima inostranih izvođača. Ulaz u klub je slobodan, a rezervacije i sve informacije na 063 807 18 53.

Avatar photo

Autor: Igor