Rasprodate jednodnevne promo ulaznice za EXIT!

Sve jednodnevne ulaznice za EXIT R:Evoluciju koje su bile dostupne u prodaji po promotivnoj ceni od 1990 dinara, rasprodate su u rekordnom roku. Organizatori se zahvaljuju publici na ukazanom poverenju i poručuju da će u narednim nedeljama biti objavljena brojna imena novih zvezda koje će nastupiti na ovogodišnjem festivalu.

Kontigent ograničenog broja ulaznica koji je bio u prodaji od 16. maja, u potpunosti je rasprodat za manje od pet dana. Ovogodišnji EXIT privlači posetioce iz Srbije, regiona, ali i više od 60 drugih zemalja sa svih kontinenata, usled sjajnog muzičkog programa i inovativnog, petodnevnog formata i novog koncepta festivala.U prodaji se od danas nalazi još jedna, veoma ograničena, količina jednodnevnih ulaznica, koje će biti dostupne po novoj  promotivnoj ceni od 2490 dinara. Najbrži će opet biti u prilici da postanu deo R:Evolucije, makar na jedan dan. Svi ljubitelji festivala su pozvani da nabave svoje ulaznice po promotivnim cenama što pre, jer se usled ograničenog broja karata i velikog interesovanja publike, očekuje da i ovaj novi kontigent bude brzo rasprodat.

 

Posle perioda prodaje po novoj promotivnoj ceni od 2490, regularna cena jednodnevnih  ulaznice će biti 2990 dinara sve do početka festivala, tokom kojeg će dodatno poskupeti. 

 

 

Avatar photo

Autor: Igor