Dirty SoundZ Summer Special: Mihai Popoviciu @ Avalski Toranj

Započnimo leto uz prefinjeni klupski zvuk na magičnom Avalskom tornju! Prepustimo se deep i tech house-u kroz koje se skladno prelivaju groovy ritmovi i zarazne melodije!

Jedinstveno klabing iskustvo u okviru party serijala Dirty Soundz, predvodiće svetski poznati artist Mihai Popoviciu, kome je ovo prvi nastup u Beogradu! DJ i producent poreklom iz Rumunije otpočeo je karijeru pre 12 godina, a prvo izdanje usledilo je 2005.godine, za renomirani label DJ Hella, Gigolo Records. Od tada, on neprekidno niže uspehe, izdajući trake za mnoge cenjene etikete i visoko se kotirajući na top listama. Njegovi DJ setovi predstavljaju intenzivno muzičko putovanje koje osvaja plesne podijume najpoznatijih evropskih klubova, među kojima su Panorama Bar i Watergate u Berlinu, Fabric u Londonu i Space na Ibici.

Serijal Dirty Soundz lansiran je prošle godine, sa ciljem da promoviše kvalitetni underground house zvuk, a žurke prati sjajna atmosfera i sve veća popularnost među publikom. Uz rezidente – DJ dvojac Battric & MiVu, nastupaju i pažjivo birana imena sa domaće underground scene, a ovim party-jem započinje i serija gostovanja stranih DJ-eva koji do sada nisu nastupali u Beogradu. Pored pomenutog dvojca, koji pripada organizaciji Public Pee, u ovom specijalnom izdanju Dirty Soundz-a nastupiće i novosadski dvojac Klaus & Miloš Jovanović iz istoimene organizacije, kao i Petar Cvetković iz Happy People-a, koji u poslednje vreme beleži zapažena izdanja za lejblove kao sto su Litlle Helper I Moral Fiber.

Karte su dostupne na prodajnim mestima Eventima i putem sajta eventim.rs, po pretprodajnim cenama, i to od 27.05. do do 09.06. po 500 dinara i, od 10. do 14.06. po 650 dinara. Na dan dogadjaja karte se neće prodavati, a cena na ulazu biće 800 dinara.

Facebook stranica Mihai Popoviciu

Facebook stranica DIRTY SoundZ-a

Za sve ostale informacije posetite oficijalni event na facebook-u.

Avatar photo

Autor: Igor