SERBIA WONDERLAND DOVODI DVA NOVA SVETSKA DJ-A: DŽULIJANA DŽORDANA ZA 7. DECEMBAR & SAJMONA PATERSONA ZA 14. FEBRUAR

Iznenađenjima nikad kraja u zemlji čuda! Taman kada smo počeli da se lagano pripremamo za “Eksploziju leda” i za nastupe Edi Halivela i Maks Grejama, organizatori Wonderlanda su odlučili da nas obraduju još jednim internacionalnim imenom, svetskom 17-godišnjom senzacijom pod imenom Džulijan Džordan.
Potencijal koji je prepoznat od strane izdavačke kuće “Spinnin” je nakon svog prvog singla “Rock steady” prosto eksplodirao EDM scenom i zaslužio podršku najvećih svetskih imena poput Hardvela, Nikija Romera, Tiesta i Sandera Van Dorna. Smatraju ga jednim od najtalentovanijih umetnika na svetu koji će zajedno sa svojim školskim drugom Martinom Gariksom za par godina vladati EDM scenom. To potvrđuje i odluka menadžmenta Dejvida Luisa, agencije koja zastupa Armina Van Bjurena, W&W i druge da ga uzme u svoje redove. Džulijan je do sada nastupao u svim najvećim svetskim klubovima kao i na vodećim festivalima a poznat je po inovativnom zvuku, odličnim “dropovima” i kvalitetnoj produkciji.

U sklopu kampanje da publika sama gradi svoj festival, organizatori dokazuju još jednom na delu. Za 14.02.2014. “Poglavlje Dva – Serbia Wonderland” je objavljeno prvo ime, takođe iz “Spinnin”-a, svetska trens legenda i super zvezda Sajmon Paterson.
 “Nakon što su ostali uskraćeni za njegov set na otkazanom ASOT-u, fanovi iz Srbije su često pominjali Sajmona među svojim željama i često su nam sugerisali u komentarima da ga dovedemo, tako da smo rešili da ih još jednom obradujemo” – ističu u Jungle Tribe-u.

Sajmon Paterson je umetnik koji dobro oseća puls klabera i iznova uspeva da ih iznenadi. Misli da je najpoznatiji po numeri “Buldozer”, da je “Us” jedna od onih “za sva vremena”, ali činjenica je da njegovo vreme tek dolazi i sa svakim novim singlom penje se ka vrhu liste DJ Magazina. U kratkom roku obišao je svet uzduž i popreko, od Londona do Australje, od Meksika do Singapura, nastupao na festivalima kao što su Tomorrowland, Creamfields, Stereosonic… Sa svakim nastupom ugrađujući u svoj zvuk novu energiju, čineći ga globalnim. Njegova “superherojska” moć zapravo je u tome što uspeva da izbalansira hitove za masovnu “konzumaciju” zadržavajući kredibilitet kod underground publike. Zna kako da uveže emotivne melodije i oštri tehno. Uvek traži načine da osveži svoje setove i priredi jedinstveno muzičko, ali i vizuelno putovanje. Trenutno ima potpuno nov koncept, koji, kako kaže, “bukvalno rastura um”. To će nam predstaviti 14.02.2014. na “Serbia Wonderland – Poglavlje Dva”!

Ulaznice za spektakl 14. februara će biti puštene u prodaju sledeće nedelje a najavljuju se izvođači iz TOP 50 svetske liste vodećih DJ-eva.

Zbog mnogobrojnih zahteva i ljubavi prema publici, organizatori su produžili promo period do 23.11.2013. do kada će moći da se kupe ulaznice po ceni od 890 dinara za EKSPLOZIJU LEDA 07.12.2013. posle čega će cena skočiti na 1190din. Ulaznice možete nabaviti na www.eventim.rs ili www.jungletribe.com.

Avatar photo

Autor: Igor