Serbia Wonderland: Svi mi Superheroji

˝Poglavlje Jedan – Eksplozija Leda˝ u okviru Serbia Wonderland Festivala održaće se 7. decembra u Hali 5 Beogradskog Sajma. Ovo predstavlja prvu od dve žurke zagrevanja za Open Air Festival 2014. godine koji organizatori već uveliko spremaju, a glavni akteri večeri biće poznati svetski DJ-evi: Eddie Halliwell, Max Graham i Julian Jordan. Tema Poglavlja Jedan je ˝Svi mi Superheroji ˝ – organizatori pozivaju sve posetioce da se maskiraju u svoja superherojska odela.

˝Prvu Bajku je 12. oktobra ispisalo 6.000 Superheroja koji su rešili da u Srbiji izgrade novi festival koji će biti prepoznatljiv u svetu. Ovim putem želimo da pozovemo sve posetioce da 7. decembra smisle svoje superherojske kostime i dođu da zajedno nastavimo izgradnju Festivala Budućnosti. Želimo da Hala 5 opet ˝eksplodira” u bojama i šarenim i nasmejanim ljudima. Na događaju će biti prisutan i tim body painter-a koji će vam pomoći u iscrtavanju vaše superherojske maske˝, navodi Serbia Wonderland Team.
             

Cena karata od 1. decembra iznosi 1.300 dinara i mogu se naći na svim prodajnim mestima Eventim-a i u prostoriji Jungle Tribe-a. U pretprodaji je ostalo još samo 700 karata, a na dan događaja ulaznice će se prodavati ispred Hale 5 po ceni od 1.500 dinara.

Organizatori su najavili da će u petak 6. decembra objaviti ime i drugog hedlajnera koji će uz Simon Patterson-a nastupati 14. februara na ˝Poglavlju Dva˝ zagrevanja za Open Air i otkrivaju da će to biti ime sa iz TOP 30 liste prestižnog magazina ˝Dj Mag ˝. Karte za 14. februar će biti puštene u prodaju 7. decembra.

Avatar photo

Autor: Igor