ORGANIZATORI NAJAVLJUJU JOŠ IMPRESIVNIJI ULTRA EUROPE 2014

ORGANIZATORI NAJAVLJUJU JOŠ IMPRESIVNIJI ULTRA EUROPE 2014, za manje od sat vremena rasprodane sve EARLY BIRD ulaznice za Ultra Europe 2014!

Festival Ultra Europe ponovno obara rekorde! Nakon što je premijerno izdanje nadmašilo sva očekivanja organizatora, u rekordnom su roku od manje od 60 minuta rasprodane early bird ulaznice za Ultra Europe 2014. koji će se sledeće godine održati u Splitu pa su organizatori odlučili udvostručiti količinu ulaznica po posebnoj promotivnoj ceni, koja je takođe ubrzo rasprodana. Uz dodavanje još jednog festivalskog dana u Splitu, organizatori najavljuju i uskoro otkrivanje detalja ekskluzivnog partija Ultra Beach koji će se održati i ove godine. Sve ove novosti čak 7 meseci pre početka festivala jasno upućuju na to da ljubitelje elektronske muzike iz celog sveta očekuje nezaboravno muzičko i turističko iskustvo.

Spomenute early bird ulaznice kupili su najveći obožavatelji festivala Ultra Europe iz čak 49 zemalja sveta, od čega 60 posto onih koji dolaze iz inostranstva. S obzirom na to da interes za ulaznicama ne jenjava, organizatori su odlučili u prodaju pustiti ograničenu količinu tzv. Advance General Admission Tickets, koje se odnose na tri festivalska dana u Splitu (11., 12. i 13. jula) i pre otkrivanja prvih izvođača u line-upu sredinom decembra, po ceni od 99 EUR (otprilike 11 000.din), a koje će biti dostupne od utorka 3. decembra na internet stranici www.ultraeurope.com. I ova cena ulaznica svrstava Ultra Europe u rang cenovno najdostupnijih festivala sličnog ugleda i kvalitete produkcije u svetu, a domaće će posetioce dodatno razveseliti činjenica da će tokom januara u prodaju biti puštene i ulaznice s povlaštenim cenama za hrvatske državljane.

Već sredinom decembra stižu i prva imena u line-upu, za koji organizatori tvrde da će biti još bolji i impresivniji nego na premijernom izdanju, a kako bi festivalsko iskustvo ostalo u najboljoj mogućoj uspomeni za sve posetioce, organizatori će, s partnerom Travel 2 Ultra sastaviti listu preporučenih smeštajnih objekata koji ispunjavaju sve zadane uslove, a već sad su u toku ekstenzivne pripreme i ugovaranje saradnje s gradskim vlastima i turističkim sektorom, u cilju osiguravanja još povoljnijih uslova za prvih 1000 posetioca koji će rezervisati smeštaj u vreme festivala Ultra Europe, a i ostale detalje, s posebnim naglaskom na ekskluzivni party Ultra Beach, koji će se držati odmah nakon tri festivalska dana u Splitu, organizatori će najaviti u februara mesecu.

Do otkrivanja novih informacija, obožavaocima preostaje da si osiguraju Advance General Admission Tickets i pogledaju službeni aftermovie festivala Ultra Europe, koji trenutno ima više od 350.000 pregleda i u samo nekoliko minuta donosi atmosferu s ovogodišnjeg festivala Ultra Europe.

Avatar photo

Autor: Igor