Tek haus šou Nika Fanćulija u klubu “The Tube”

Britanski DJ Nik Fanćuli (Nic Fanciulli), jedan od trenutno najaktuelnijih izvođača u svetu haus i tek haus zvuka, dolazi u petak (06.12), u okviru retrospketive najboljih žurki,  u klub „The Tube“.

Nik Fanćuli pripada novoj generaciji tek haus DJ-eva i kritičari ga smatraju za jednog od trenutno najboljih izvođača kad je ovaj pravac u pitanju. To je dokazao i fantastičnim nastupom prošle sezone u klubu The Tube, a spada među umetnike koji podjednako dobro zastupaju i andergraund i komercijalni zvuk. To se može videti i po listi imena sa kojima je sarađivao. Na njoj su, između ostalih, i Kylie Minogue, U.N.K.L.E. Loco Dice, Josh Wink i Tracey Thorn.

Poslednje decenije ga često nazivaju i najboljim izvoznim proizvodom Ujedinjenog kraljevstva kad je elektronska muzika u pitanju, a dokaz za to je i jedna nominacija za Grammy nagradu. Radi i kao producent, a ima i svoj “Saved records“ label, koji je postao važna tačka na svetskoj anderground house i techno sceni. Domaća podrška je Kid Kimmy, a karte su 500 dinara. Dan kasnije su dvojica starih znalaca Peppe & Pookie, a ulaz je slobodan.

Avatar photo

Autor: Igor