SuperNova 2014 !!! Doček i proslava 2014. pangalaktičke svetlosne Nove godine!!

Dragi naši Svemirci, naše zvezdice penjačice!!! Najsvečanije vas pozivamo na doček i proslavu 2014. pangalaktičke svetlosne Nove godine!!

Pridružite nam se na dvodnevnom proputovanju kroz čitav Univerzum, a i dalje od toga! Posetićemo mnoštvo raznovrsnih i iznenađujućih destinacija, a vodič će nam biti robot Miki*bot, odlikovani majstor i specijalista za žurke u Svemiru! On će voziti našu međugalaktičku letelicu, on je taj koji zna sve prave ljude i bića i put do svih onih zabačenih kutaka svemira u kojima je najbolji provod! 

Ukrcavanje počinje 31.12. 2013. u 21:00 po zemaljskom vremenu. 

Prolazeći kroz stratosferu prvo ćemo pristati na stanicu Grab Your Beat da natankamo raketnog goriva, trebaće nam! 
Grab Your Beat
https://www.facebook.com/GrabUrBeat

Nastavljamo dalje prema planetoidu 031Republic, gde će nam Luka i Radoja podmazati šrafove, olabaviti ventile i dati rezervne delove za dalje putovanje. 
Luka Vuković & Ivan Radojević /031 Republic
https://www.facebook.com/031republic

Battric & MIVU će nas dočekati na satelitu Public Pee, sa fotonskim prskalicama i ispunjenjem svih najluđih želja.
Battric & MIVU /Public Pee
https://www.facebook.com/pages/Battric-MIVU/193850050626944

Sa PP satelita katapultiramo se direktno na zvezdu Berlineru, gde nas čeka Dejvid Gtronic, iskustvo koje se jedino može porediti sa simultanom erupcijom SVIH vulkana Oriona.
David Gtronic / Serkal, Moan, The Art of Dark
https://www.facebook.com/DavidGtronic07

Sledi planeta Janus, gde će nas Janus lično dezintegrisati u najsitnije delove koji će đuskati , skakati i slaviti svi ponaosob.
Predrag Janus 
https://www.facebook.com/djPredragJanus

Dalje idemo na degustaciju u močvarne predele paganske planete Vid gde se krčka kamen mudrosti u magičnom napitku, za regeneraciju i prosvetljenje čitave ljudske rase.
Vid Marjanović /Mirabilis
https://www.facebook.com/vid.marjanovi

Mirko Lazarius će nas voditi kroz sazvežđe Škorpiona putem potpunog pročišćenja zaključno sa novim rođenjem, pripremiće nas za veliki prasak od sledećeg dana.
Mirko Lazarević
https://www.facebook.com/pages/DJ-Mirko-Lazarevic/222838120370

REPRIZA pangalaktičke svetlosne Nove godine!!
1.1.2014. 

Posle kraće pauze i izležavanja u Kraljevstvu oblaka, putovanje se nastavlja u 21:00, i dalje po zemaljskom vremenu, iako smo Zemlju davno ostavili za sobom. 

Naša sledeća destinacija je Šećerna planeta, na kojoj će nam Suharev natočiti gorivo od krofnica i bombonica.
Petar Suharev
https://www.facebook.com/officialpetarsuharev 

Dalje posećujemo Panonius svet, prostranu ravnicu koja levitira bez kraja i početka, na tajnoj lokaciji koju zna samo Miki*bot. Tamo će nam Živanov i Jovanović b2b stručno izjednačiti po zvučnosti neke jako opasne trake.
Milan Živanov/ un:usual
https://www.facebook.com/zivanov.milan?fref=ts
Miloš Jovanović /Public Pee
https://www.facebook.com/milos.jovanovic.140?fref=ts

Ekstatično ćemo sleteti u krilo Santa Klausa da uživamo u zvucima koji dopiru iz njegove brade. Totalna rejvčina. Iz rejv brade…. rejverskog Santice Klausa. 
Klaus /Public Pee
https://www.facebook.com/klaus.publicpee

Sledi tura po opšte poznatom Tehno Univerzitetu na zvezdi ¡ToBre‼ gde će Boža-Božić bata-naš muzički tata, držati predavanje iz Digitalizacije i fraktalizacije audio i kosmičkog signala, na temu “Kako mozak i telo reaguju na najbolji gruv”. Sa primerima.
Boža Podunavac
https://www.facebook.com/pages/DJ-Boža-Podunavac/208918385792637 

Putovanje ne prestaje nego se vrtoglavo nastavlja na prirodnom satelitu planete 657410, Ać.ić! Ovaj mesec poznat je po tome što se na njemu zvuk materijalizuje i vizualizuje, moći ćemo dobro da ga opipamo, a i on nas bogami!
Vladimir Aćić
https://www.facebook.com/vladimiracic

Dalje će nas na svojoj matičnoj planeti ugostiti kraljica Rokačica, Sophie. Za one koji nisu upoznati, Rokačice su vanzemaljski narod koji mnogo voli da roka, a Sophie je njihova kraljica vladarka, pa vi vidite!!
Sophie /TSOI
https://www.facebook.com/thesoundofibiza

Posle svih ovih kidalica, definitivno pod utiscima stićićemo na poslednju, ali i krajnje neophodnu svemirsku stanicu 4Ruže. Tamo će biti Mancha i MarkPanic, sveprožimajući principi svetla i mraka, tu su da nas izbalansiraju i vode po tankoj liniji savršenstva između jin-a i jang-a. 
Mancha /Re-Start
MarkPanic /Re-Start
https://www.facebook.com/DjMarkPanic
https://soundcloud.com/manchaofficial

Sa krajem putovanja, sve će se vratiti na svoje mesto – za nama se prošlost urušava, ciklus se završava, otvaraju se novi portali sa bezbroj novih početaka na Zemlji, za Novu 2014. onakvu kakvom je svako od nas za sebe želi. 

Karte za Supernova putovanje možete kupiti u Svemirskoj Kafani, četvrtkom, petkom i subotom od 22:00-10:00 (po zemaljskom vremenu). 
Prvih nedelju dana od 1.12 do 8.12. u prodaji će biti samo kompleti karata za doček i reprizu, po promotivnoj ceni od 1700din. 

Informacije, rezervacije i prodaja na br. telefona: 064/2309-466
060/6662-336

Za više informacija pogledajte oficijalni facebook event.

Avatar photo

Autor: Igor