Serijal EDM Energy žurki se seli u svemir!

Fantastična atmosfera i neverovatno raspoloženje svojstvene najvećim galaktičkim festivalima, svim zaljubljenicima u EDM omogućiće kombinacija najbolje muzike i scenografije, do sada neviđena na beogradskoj klupskoj sceni! Prema već ustaljenoj tradiciji, po kojoj žurke u EDM Energy serijalu nose imena nekih od najvećih EDM hitova, sasvim je jasno da je ovog puta na redu LIFT OFF poznatog Holandskog sastava W&W!

Univerzum u malom!

Parlament Nightclub će za ovu priliku biti specijalno transformisan u univerzum u malom pomoću scenografije, najsavremenijih efekata, rasvete, projektora i mnogo toga drugog! Lansirna rampa se nalazi preko puta Sajma, na ulazu u klub u Ruskoj 1! Čekaju Vas profesionalno osoblje, vrhunska usluga i promotivne cene svemirskih koktela. Ono što klub Parlament izdvaja od ostalih jeste sofisticirani enterijer, kao i najsavremenije ozvučenje i rasveta koje možete naći u univerzumu. Lokacija je pogodna za dolazak ljudi iz svih delova galaksije.

Muzika kakvu Beograd nema!

Već dobro poznati Belgrade House Mafia DJ Department će Vas i ovog puta udobno povesti u bestežinsko stanje – šansa da ćete osećati noge od skakanja uz najbolje dropove današnjice su veoma male. Kako bi dočarali raznovrsnost EDM-a, od samog poletanja zakazanog za petak 28. februara u 23h, čeka Vas uzbdljiv let kroz tech/progressive, electro/dub/trap, festival/bigroom, kao i specijalni hardstyle performans za one najizdržljivije!

Rezervacije za let obavezne! Info i rezervacije: 060/13-000-16

Oficijalni Facebook event: http://bit.ly/EDMLIFTOFF

Avatar photo

Autor: Igor