Serious Fun Weekend / 11-12. avgust

 

Ovog vikenda, 11. i 12. avgusta, Barutana će biti domaćin specijlanog izdanja popularnog beogradskog parti serijala “Serious fun”!

Petak i subota u Barutani donose specijalno izdanje popularnog beogradskog parti serijala “Serios fun” pod nazivom “Serious fun weekend”. Dvonoćno letnje osveženje za sve tek-haus sladokusce pošto će za pultom smenjivati sam domaći krem ovog zvuka.

U petak veče publiku će zabavljati bitovi predstavnika jedne od pionirskih domaćih di džej organizacija “Happy People” sa velikim znalcem di džej Laletom na čelu. Deliće pult zajedno sa Petrom Cvetkovićem, Petkom i Mandićem a line up će upotpuniti podmladak organizacije LukaVi. Dok je subota ovog vikenda ozbiljne zabave rezervisana za goste. Pravo iz Sarajeva dolazi nam Zlatnichi, zatim dobro poznati miljenik publike Goya i mlade nade domaće scene Roxa, Shon i Mark Myself.

Ekipa koja će se u petak i subotu naći za miks pultom sigurno spada u najkvalitetnije predstavnike domaćeg tek haus zvuka i garantuje izuzetno kvalitetan provod za sve iskusne poznavaoce elektronske muzike. Posle kreće pauze “Seroius fun” ponovo u našem gradu!

Line up:

Petak 11.08.

Lale
Petko
Petar Cvetkovic
Mandic
Lukavi

Subota 12.08.

Zlatnichi
Goya
Roxa
Shon
Mark Myself

Avatar photo

Autor: Igor