HVALA SRBIJO! Evo šta su svetske zvezde rekle o Heineken Lovefestu

 

Od završetka jedanaestog izdanja Heineken Lovefesta, koje je oborilo sve rekorde posećenosti u Vrnjačkoj Banji prošlo je tek 48 sati, a posle naših, vreme je da saberemo i utiske izvođača, koji su ove godine nastupili na festivalu.

Iako na festival ljubavi stižu sa velikih svetskih događaja, velikani tehno muzike među kojima su Maceo Plex, Loco Dice, Chris Liebing, Matador i mnogi drugi imali su samo reči hvale za ono što su videli u Vrnjačkoj Banji. Jak utisak je na prvom mestu ostavila svakako masa koja je do kraja svakog seta đuskala bez prestanka, a odmah za njom sledi impozantna bina i scenografija koja u tako malom mestu kao što je Vrnjačka Banja može da se meri sa brojnim svetskim muzičkim događajima. 

Tako je Maceo Plex snimio najlepši momenat festivala i zahvalio se svima na svojoj Facebook stranici i Instagram profilu.

Matador je u samo jednoj reči opisao upravo ono iza čega Heineken Lovefest stoji od samog početka – KVALITET! On je bio očaran masom ispred sebe, a posle nastupa izjavio je da će mu festival ljubavi sasvim sigurno biti jedan od najboljih setova u ovoj godini.

Jay Clarke je iskoristio raniji dolazak u Vrnjačku Banju da se prošeta njenim parkovima i napravio jednu zanimljivu fotografiju u centru grada! Posle nastupa, zahvalio se svima na magičnoj festivalskoj noći i istakao da mu je nastup na Heineken Lovefestu ujedno i nastup pred najvećim brojem ljudi ikada.

Stari as elektro scene Jamie 3:26 iskoristio je period pre nastupa da u lepotama Banje uživa zajedno sa legendarnim Altonom Millerom i Joe Clausselom, a tokom nastupa na svom Instagram profilu podelio je fotografije I video snimke Energy Stage-a sa svetom.

Rick Maia je bio toliko oduševljen da je na festivalu proveo sva tri dana, a osim zvaničnog seta, natupio je i na afterparty-ju zajedno sa Valentinom Kanzyanijem i tako zatvorio ovogodišnje izfanje Heineken Lovefesta.  

Avatar photo

Autor: Igor