Treći DUK festival u Čačku Tehno veče na Moravi

 

Treći festival Dani urbane kulture održaće se od 11. do 13. avgusta u Parku Mladosti kod skejt parka u Čačku.
Za vreme tri festivalska dana publika će moći da uživa u takmičenju u ekstremnim sportovima, crtanju murala, Živoj bilioteci, pravi O:tvoreno igralište, pazari na DUK marketu i naravno, da sluša dobru muziku.  
Tako je prvo festivalsko veče, petak, 11. avgust namenjeno elektronskoj, tj. pretežno tehno muzici.  Nastupaće velika imena naše scene. Kućna muzika će, kao lokalna podrška i otvoriti muzički deo Festivala. Zatim će nastupati naše komšije iz Kragujevca, sjajan duo MARCO WHITE B2B Nemansky, nakon kojeg će nastupiti Dejan Milićević, jedno od najpoznatijih imena u svetu di-džejeva kod nas i zvezda ove večeri.  TKNO će zatvoriti prvo festivalsko veče, a u planu je i After Party u skladu sa programom za koji organizatori najavljuju gosta iznenađenja.

Program će početi u 20h i trajaće sve do jutarnjih sati.
Karte za večernji program ćete moći da kupite na ulazu festivala po ceni od 300 dinara za jedno festivalsko veče, dok za oba festivalska dana cena će iznositi 500 dinara.
Sav prihod od prodatih karata biće usmeren na realizaciju projekta Park mladosti! Ulaz za dnevne aktivnosti je besplatan, kao i kamp mesto.
Više info na Fejsbuk stranici Festivala: https://www.facebook.com/dukfestival/?ref=br_tf
I iventu: https://www.facebook.com/events/199858650549474/

Avatar photo

Autor: Igor