SHDW & Obscure Shape prvi put u Beogradu 17. novembra

 

Nakon što su Keith Carnal i Regal prvi put nastupali u Beogradu – u sklopu Modular Journey serijala događaja – Tauten etiketa i Modular Source buking agencija nastavljaju sa frstkamerima. Nemački di-džej i producentski duo SHDW & Obscure Shape stiže u Beograd, 17. novembra!

Osim toga što će ovo gostovanje osvežiti parti ponudu srpske prestonice, organizatori Modular Journey događaja spremili su za nas još jedno iznenađenje: SHDW & Obscure Shape će ove večeri u klubu Drugstore svirati produženi četvorosatni di-džej set! Domaća podrška na događaju biće SMT#nG i TKNO, a iz Nemačke nam stiže i Miles Nitch.

SHDW & Obscure Shape idejni su tvorci klupske večeri From Another Mind – na kojoj su im gosti bili njihovi omiljeni artisti. Shvativši koliko im se muzički ukusi poklapaju, došli su na ideju da ono za šta se njihovo klupsko veče zalaže primene i na izdavačku kuću. Od 2015. godine izdavačka kuća From Another Mind privukla je neverovatnu pažnju i podršku tehno zajednice. Njihovi setovi spajaju oldskul uticaje sa tehno zvukom karakterističnim za FAM lejbl. Još od ranih dana počeli su sa formiranjem sada zavidne muzičke kolekcije – i baš to se prepoznaje u njihovim setovima: tehno različitih era.

Karte za ovaj događaj uskoro će biti u prodaji putem sajta www.eventim.rs kao i u svim prodajnim objektima Eventima.

Avatar photo

Autor: Igor