Sjajni Zlatnichi na zatvaranju letnjih showcase-ova Profond organizacije!

Profond organizacija zatvara letnju sezonu svojih showcase-a 30.09 u klubu KPTM, a kao zvezda večeri će nastupiti sjajni bosanski DJ ZLATNICHI kojeg ljubitelji kvalitetnog techno zvuka itekako poznaju.

PROFOND je novi rastući brend, čiji je cilj ostvarenje u nekoliko različitih aspekta, dok su primarni booking agencija i record label. Neguje kvalitetan house zvuk u svim svojim formama. Sastoji se od pet članova, zajedno sa preko dvadeset godina iskustva kako na domaćoj tako I na internacionalnoj sceni. Različitog su životnog doba a samim tim i razlicitih muzičkih žanrova sa kojima u potpunosti individualno mogu da odgovore na svaki naredni izazov. 

Zlatnichi dolazi iz Sarajeva. U techno vode uplivao je 2003. nakon slušanja Pascal Feos seta. Prošao je fazu minimala, techna, techhouse-a, što se na kraju pretvorilo u jednu fuziju koja se može nazvati modernom tech muzikomProdukciju radi 4 godine, a prvo izdanje, “Serious Damage EP” za “Noexcuse records” izašlo je u februaru 2015. godine i pokazalo se kao veoma uspešno. Nakon Carole koji je puštao traku “Serious Damage” na svim većim festivalima i eventima na svetskoj underground sceni, usledila je podrška i od drugih velikih izvodjača kao što su Monika Kruse, Leon, Stefano Noferini, Nic Fanciulli i mnogi drugi.

 
Nakon toga slede izdanja za Azul Tunes, Mushroom Smile, Expectancy Records. Buduća izdanja idu za neke od vodećih labela sveta techousea i to Dfloor, Moonharbour, Pild Records, Basswalk records. Nastupao sa izvodjačima kao što su, Petar Dundov, Silicone Soul, Deborah De Luca, Mladen Tomić, Siniša Tamamović.

Zlatnichi / Moon Harbour, NOEXCUSE 

Avatar photo

Autor: Igor