ŠIRITE ZELENU LJUBAV

Povodom Dana zaljubljenih, organizacija Respect DJs odlučila je da obraduje zaljubljene klabere i pruži im mogućnost da učetvuju u nagradnoj igri “Zelena ljubav” koja traje do 14.2. u ponoć. Sve što treba da se uradi jeste da se postavi fotografija na temu “zelena ljubav” na facebook stranicu www.facebook.com/greenloveserbia i skupi što više lajkova. Pobednik nagradne igre dobija četiri dvodnevne ulaznice za predstojeći GREEN LOVE FESTIVAL 4.  

Green Love festival nastavlja sa tradicijom dobre muzike i sjajnog provoda i ove godine, te će četvrto izdanje Green Love festivala biti održano na SPENS-u, od 14. do 15. marta. Zbog velikog interesovanja za prethodna izdanja Green Love festivala, ove godine će velika žurka trajati dan duže, a publika će se susresti sa majstorima elektronske muzike kao što su MENDO, MATTHEW HOAG b2b Lea Dobričić i Vladimir Aćić b2b Dejan Milićević koji nastupaju u petak, 14. marta i BENG LA DECKS, čiji je nastup zakazan za subotu, 15. mart. Inovacije u konceptu novosadskog “festivala zelene ljubavi” jesu i dnevni programi koji će biti održani u subotu, 15. marta. Green Love će predstaviti projekcije amterskih filmova, izložbu amaterskih fotografija, kao i program za decu- radionice na temu prevencije bolesti zavisnosti, radionice na temu muzičke produkcije i dj-inga i radionice na temu zaštite prirode i zaštitu životne sredine.  

PROMO CENA ULAZNICA ZA 2 DANA iznosi 690 dinara, a PROMO CENA ULAZNICA ZA 1 DAN 490 dinara. Količina promo ulaznica je ograničena, te obezbedite svoje ulaznice na vreme! Zbog velikog interesovanja za predstojeći Green Love festival, promotivnih ulaznica je ostalo još malo, a do njih možete doći u Gigs Tix-u, u Pariskom mazinu. Ono što će najbolje zagrejati publiku za ovaj događaj jesu promo žurke kojima možete prisustvovati u klubu FETISH svakog vikenda, uz sjajne gostujuće DJ-eve. Sve informacije i događaje pred Green Love 4 možete pratiti na facebook stranicama.

Green Love Festival
(https://www.facebook.com/greenloveserbia)
Respect DJs
(https://www.facebook.com/pages/Respect-DJs/117372074942256)

Avatar photo

Autor: Igor