Sjajan vikend u klubu DOT!

 

Petak u Dotu biće u znaku „tradicionalnog martovskog buzgijanja“, kako kaže ekipa. Za one koji ne znaju šta to znači ostaje da dođu i provere, a muziku će vrteti tim najperspektivnijih mladih DJ-eva.

Jedan od njih je sam.Luda, a stihovi koje mu je posvetila jedna obožavateljka možda najbolje svedoče o njegovoj aktuelnosti: „Postadoh fan za jedan dan, ne znam da l’ sam.Luda ili šta?” Pored njega, za muzički izbor biće zaduženi Dušan Lazović iz DBDZ ekipe, kao i Luka Vuković b2b Ivan Radojević iz 031 Republic kolektiva. Inače, 031 Republic sve jače osvaja srca publike širom zemlje, koja ne prestaje sa igranjem dok se ne završi set i tako potvrđuje činjenicu da se ovaj DJ dvojac nalazi među vodećim nadama domaće elektronske scene.

Rainbow Party: 19. mart!


U subotu,  19. marta, Rainbow Ekipa u klub DOT donosi prvu žurku i njome otvara vrata prolećnoj sezoni. Za DJ pultom vas željno iščekuju vama dobro poznati Zoe, Bursaćeva i Grof K.T.I.

Zoe, koja je sa Rainbow ekipom preko 4 godine, svaki put svojim prepoznatljivim muzičkim ukusom napravi atmosferu za pamćenje. Njen stil je mešavina deep house, tech house, i nu disco muzike. Verujte nam na reč kada vam kažemo da vas neće ostaviti ravnodušnim. Bursaćeva, umetnica uvek okićena Bursaće nakitom, izoštrenog je sluha i naoružana opakim i jakim house bitom koji ima snagu da vas natera da uvek tražite još! Poslednji, ali ne i najmanje bitan, Grof K.T.I je utemeljivač nove grofovske loze, bonvivan i revolucionar, a njegov DJ set zaokružiće lajnap ove žurke.

 

Avatar photo

Autor: Igor