Vikend u Monsunu: Party senzacija Wet Dreams u petak, u subotu stiže techno zvezda Hollen

Petak je rezervisan za Wet Dreams – serijal house žurki koji već dve godine žari i pali Vojvodinom, a sada prvi put stiže u Beograd. A u subotu će prvi put pred beogradskom publikom nastupiti napuljska techno zvezda Hollen.

Wet Dreams premijerno u Monsunu

Prvi zvanični Wet Dreams party u Beogradu održaće se u petak 18. marta u Monsunu, a u pitanju je serijal žurki koji je u poslednje dve godine postao sinonim za dobro partijanje širom Vojvodine. Iza tih žurki stoje heroji dobrog provoda, di-džejevi Fakir, Dachony i Zec koji svojim deep i tech-house setovima publiku dovode u stanje ekstaze.

Wet Dreams je pokrenuo Fakir, a 2014. godine pridružili su mu se Dachony i Zec što se ispostavilo kao dobitna kombinacija jer im se muzički ukusi preklapaju. Do sada su uspešno organizovali masovne klupske, ali i open air žurke na kojima se uz seksi house zvuk đuskalo do ranog jutra. Wet Dreams je poznat po odličnom provodu čiji su glavni sastojci dobra muzika, nasmejani ljudi i puno pozitivne energije i sa jedne i sa druge strane di-džej pulta.

Ova ekipa već je nastupala u Monsunu na Samo Tvrdo žurci u decembru prošle godine i kažu da je to bila vrela i nezaboravna noć, pa su odlučili da sezonu ove godine otvore upravo u Monsunu – što će biti prva zvanična Wet Dreams žurka u Beogradu. Fakir, Zec i Dachony kažu da je Wet Dreams senzacija koja ne može da se opiše rečima već mora da se doživi – a prava prilika za to je petak 18. mart u Monsunu.

Techno superstar Hollen u Monsunu

Jedan od najtalentovanijih i najuspešnijih italijanskih techno producenata Hollen nastupiće prvi put pred beogradskom publikom u subotu 19. marta u Monsunu na Pressure Point 02 žurci. Domaća podrška Hollenu biće Veljko Joksimović, Sale (Rejv Olupine) i Phill & Dansmore.

Aniello Federico poznatiji kao Hollen prešao je put od di-džej prodidžija do techno zvezde koja polako osvaja ljubitelje elektronske muzike širom sveta. Rođen je u Napulju u kome je 90-ih godina vladala techno groznica koja ni njega nije zaobišla, pa je već sa 14 godina počeo da pušta muziku. Njegov talenat otvorio mu je vrata mnogih klubova, a ubrzo je počeo da se bavi i produkcijom. Hollen je i kao producent dokazao svoj talenat pa su se njegova prva izdanja našla na jakim etiketama kao što su Klink Klong, Suara, Agile i drugi.

Njegovi setovi su emocionalno putovanje kroz techno i house sa primesama funky groova kojim pokreće masu. S obzirom da je zaljubljenik u muziku i da sluša pop, rock, hip hop, ali i ostale žanrove, kreativnost crpi iz svih tih žanrova pa zato njegova muzika zvuči veoma jedinstveno. Najveći uspeh u njegovoj karijeri jeste saradnja sa još jednim italijanskim talentovanim producentom Pirupom. Za njihov zajednički rad, koji je izašao na Saved Records, tehno ikone Richie Hawtin, Marco Carola i Loco Dice imali su samo reči hvale.

Karte za ovu žurku mogu se kupiti u pretprodaji po ceni od 500 dinara na svim prodajnim mestima Eventima.

 

 

 

Avatar photo

Autor: Igor