Sjajna Tea Vučkovič i TKNO na proslavi prvog rodjendana Mipii Records-a!

U petak 19. februara na pravoj underground lokaciji na jezero Modrac, u klubu The Basement (ex-Sidro) održaće se prava poslastica za ljubitelje elektronske muzike.

U pitanju je proslava prvog rođendana tuzlanske organizacije Mipii Records, koja je zaslužna za jedne od najboljih klubskih događaja u Tuzli. Mipii Records nema potrebe posebno predstavljati ljubiteljima elektronskog zvuka, jer su već dostigli respektabilan status na elektronskoj sceni. Ovo veče će biti u znaku b2b nastupa, gdje će snage odmeriti velika DJ imena iz Slovenije, Srbije i naše BiH. Headlineri večeri su Tea Vučkovič iz Slovenije i TKNO iz Srbije.

Tea Vučkovič je jedna od najboljih DJ-eva  iz Slovenije. Na sceni je od 2011. godine i dokazala se nastupima širom Evrope uz najveća imena svetske Techno scene. TKNO je jedan od najtraženijih DJ-eva nove generacije u Srbiji. Pokretač je poznate Tauten etikete, a njegova izdanja su izašla na poznatim etiketama poput Yin Yang, Selected, Funk `N Deep, Italo Business, IAMT, Datacode, Family Grooves itd. Njegovu muziku vrte imena poput Carl Coxa, Richie Hawtina, Nick Warrena, tako da je njegov kvalitet neosporan.

Domaću podršku pružiće Goran Emkić, osnivač Mipii Recordsa i jedan od perspektivnijih DJ-eva naše elektronske scene, Vanyano, finalista Burn Academy contesta i jedan od boljih BiH producenata, te Doaman, Incept, Davor Gvozden, Aid Vehabović, Armin Sinković i Anes Hasičić. Prava proslava rođendana ne može proći bez poklona iznenađenja, koje dolazi u vidu specijalnog gosta iz Slovenije.

Karte u pretprodaji za ovaj događaj se mogu nabaviti širom BiH, po ceni od 10KM, dok će na ulazu cena biti 13KM. Za sve dodatne informacije posetite facebook stranicu Mipii Recordsa i pratite događaj na facebooku.

Facebook stranica eventa:
https://www.facebook.com/events/1539257156386740/

Avatar photo

Autor: Igor