Sjajni italijanski DJ Stefano Noferini stiže na Green Love Festival u martu!

Za nešto manje od deset dana će biti održan i poslednji ovogodišnji Green Love Festival na kojem će gostovati sjajna DJ NASTIA kao glavna gošća, a organizatori ove sjajne manifestacije nam spremaju novi spektakl koji će biti održan sledeće godine u martu mesecu kada stiže sjajni italijanski DJ i producent STEFANO NOFERINI.

Ovaj poznati DJ koji je na sceni preko 30. godina konačno stiže u Srbiju 12. marta u Novi Sad u okviru Green Love Festivala koji nam sprema nove četiri žurke za sledeću godinu. Stefano iza sebe ima jednu jako uspešnu dj karijeru koju je započeo sada davnih 80. tih godina u Italiji, tačnije u svom rodnom gradu Firenci. Proboj na svetsku scenu se desio 1998. godine kada je puštao na Love Parade-u u Berlinu i oduševio preko 800 000. klabera! Puštao je u skoro svim najboljim klubovima širom sveta i to u Ministry of Sound London, Space Miami, Space Ibiza, Pacha London, Cocoon Frankfurt, kao i na mnogim najpoznatijim festivalima. Dobitnik je mnogih DJ nagrada kao najbolji DJ godine, najbolju minimal traku godine i raznih drugih, takodje osnovao i svoju radio emisiju pod nazivom “Club Edition” koja se emituju u 15. zemalja širom sveta.

Zajedno sa njim će to veče puštati i bosanski tech-house majstor Mladen Tomić, kao i beogradski dj Kristijan Molnar i novosadski dj i producent Vladimir Aćić.

Green Love Festival i u 2016. godini sprema za sve svoje najbrže fanove najpovoljnije ulaznice tj. takozvani GREEN CARD sa kojima ćete imati ulaz na sve četiri žurke koje će biti organizovane sledeće godine.

STAY GREEN <3

P.S: VIDIMO SE 4. DECEMBRA U SPENSU da završimo ovogodišnji Green Love Festival kako dolikuje! NASTIA, LEA DOBRIČIĆ, TIJANA KABIĆ itd!

Avatar photo

Autor: Igor