Marko Nastić u Tjubu ovog vikenda pušta ekskluzivni sedmočasovni set!

 

Petak je zakazan za drugi po redu sedmočasovni DJ set Marka Nastića. Pre samo mesec dana Marko je, kao što je i bilo očekivano, oduvao publiku sa svojom energijom i muzičkom vožnjom miksajući sjajne numere na gramofonima. Kao što već mnogi redovni posetioci Tjuba znaju, Nastićeve žurke uvek prepune su klub, te u slučaju da niste bili, ovaj dogadjaj nemojte propustiti. Karte će se prodavati na ulazu u klub i koštaće 400 dinara tokom cele noći.

Marko Nastić – jedan od najcenjenijih DJ-eva na Balkanu, rodjen i odrastao u Beogradu. Kao vrlo mlad počeo je da miksuje u dobro poznatom klubu Industrija ’90-ih godina, gde postaje i rezident. Tu upoznaje i Dejana Milićevića gde sa njim počinje projekat “Teenage techno punks“. Nastupao je sa svim većim imenima tehno scene i gostovao u gotovo svim evropskim gradovima. Prvu turneju van Evrope imao je u Brazilu 2002. godine. U medjuvremenu je pokrenuo izdavačku kuću “Recon Warriors” za koju osim njega, izdaju i slovenački DJ-evi Umek, Valentino Kanzjani, Milićević, Leon i Kobaja. Dugi niz godina nastupa u klubu The Tube i sa njim održava dobru saradnju.

Mancha + Mark Panic + Pion @ The Tube


U subotu, 28. novembra, ekipa kluba pripremila je ozbiljnu žurku za svoje posetioce. Za DJ pultom naći će se tri iskusna gradska momka – Mancha, Mark Panić i Pion. Oni će predstaviti svoje dugogodišnje umeće miksovanja i sklapanja različitih stilova elektronske muzike, a vaše je samo da dodjete, uživate i djuskate. Karte će se prodavati na ulazu u klub i koštaće 250 dinara. Vidimo se!

Avatar photo

Autor: Igor