ZATVARA SE LEGENDARNI KLUB PACHA NEW YORK

 

Legendarni klub ‘Pacha New York’ zatvara se sledeće godine. Nakon deset godina nezaboravnih partija, klub prestaje sa radom.

Klub je poznat po 24-satnim žurkama i nastupima nekih od najvećih zvezda dance muzike. Pacha je definitivno jedna od najvažnijih figura američke klubske kulture. Tome idu i brojke u prilog, naime, za deset godina, u klubu Pacha je odsvirano čak 10000 sati muzike, kroz klub je prošlo šest miliona partijanera i dva miliona boca alkohola.

Deset godina postojanja Pacha će slaviti kroz celi decemar, a vrhunac će biti novogodišnja noć i partiji zatvaranja u januaru 2016.

”Prosečan noćni klub traje oko 18 meseci. Mi smo trajali 120 meseci. Ovo je bila divlja vožnja koju nećemo zaboraviti. Na završnim partijima ćemo ugostiti različite umetnike, stilove, scene i napravit ćemo Pachu još većom.”, rekao je rezident Eddie Dean.

Za sada je poznato da će nastupiti Erick Morillo, Dirty South, Markus Schulz i mnogi drugi. Za novogodišnju noć se očekuje maraton od 72 sata elektronske muzike.

 

 

 

Izvor: MixmagAdria

Avatar photo

Autor: Igor