Sjajni rumunski DJ ICS stiže u Novi Sad!

 

ICS je dobro poznato ime muzičke produkcije, čije trake već neko vreme drmaju plesne podijume širom sveta. Muzika ga je privukla kao veoma mladog, kada je počeo da pravi bitove koristeći samo tastaturu i kasetofon.

Prelazak na kompjuter je zaista pokazao njegov potencijal, i – nakon nekoliko izdanja EP “Eraser” je privukao pažnju Fedde Le Grand-a i mnogih drugih internacionalnih DJ-eva.
Nakon što je pobedio na nekoliko remix takmičenja, remix za Martin Brothers “Dum” doneo mu je izdanje na etiketi Dirtybird.
Uskoro nakon toga, singl Espagnol se našao na “Fabric 46” mixu Claude Vonstroke-a i dobio odlične kritike. Nakon solidnih izdanja za Sintope Digital, Magnetik Grooves i druge lejblove, izdanje za Jargon! se nakon samo nekoliko dana uvrstilo na brojne chartove uz ogromnu podršku imena kao što su Dj T, Richard Dinsdale, Andre Crom, Sono.

Sledeće izdanje koje je privuklo pažnju publike bio je EP “Par Fum”
2014. godinu obeležili su “Like A Fool EP” – izdat za Jargon i “Giv’em (Original Mix)” na “OFF Spin 19 EP”-u, izdatom na OFF Recordings. U aprilu iste godine, Andhim je uvrstio traku “Optick – Hopasa ( ICS Remix )”na Get Physical Music’s “Body Language 14” kompilaciju.
ICS je ime koje zaista zaslužuje pažnju, i kad god su vam potrebne “vikend kidalice” – pobrinite se da čekirate njegova izdanja!

Ovog talentovanog Rumuna naša publika će imati priliku premijerno da čuje 06. februara u novosadskom klubu The End.
Domaća podrška – Goya i Milan Živanov u sad već čuvenom b2b setu, i princeza vojvođanskog deep-a (kako je često nazivaju) – Tijana Kabić.

Ulaz: 300 dinara.

Za više informacija posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor