Sutra u podne počinje prodaja ulaznica za Lovefest

 

Prodaja ulaznica za najveći festival ljubavi u zemlji počinje u utorak 27. januara tačno u podne. Cena prvog kontigenta karata iznosi 2.199 dinara, a u svim poslovnicama Eventima u prodaji će biti komplet za sva tri festivalska dana.

Deveto izdanje Lovefesta biće održano od 6. do 8. avgusta u Vrnjačkoj Banji. Kao i prethodne godine na Fire, Energy i Live binama nastupiće svetski i domaći predstavnici elektronske, rok i hip-hop muzike. Prva imena biće objavljena krajem februara, a prema rečima organizatora posetioce očekuju velika iznenađenja.

Da podsetimo, prošle godine Lovefest je posetilo više od 62.000 ljudi iz zemlje i sveta. Na festivalu su nastupili Jeff Mills, James Zabiela, Kenny Larkin, Robert Hood, Finnebaseen, Let 3, Bad Copy, Partibrejkersi, kao i Mark Knight kome je festival ljubavi bio najbolji nastup u 2014-toj godini.

Rasprodato više od 900 Lovefest Membership kartica

Lovefest je nedavno za hiljadu najbržih posetilaca festivala obezbedio Membership karticu čiji će vlasnici, osim festivala moći da posete i tri godišnje žurke u Beogradu. Cena kartice je 25 evra, a nju je moguće rezervisati do srede 28. januara tačno u ponoć.

Kao dodatne pogodnosti, vlasnici Lovefest membership kartica pre svih mogu da obezbede i kamp mesto, obroke u Food Landu, kao i poseban ulaz bez čekanja u redu na festivalu.

Svaka membership kartica je personalizovana i ne može da se poklanja ili prodaje trećim osobama. Ukoliko želite da rezervišete karticu kliknite OVDE.

 

Avatar photo

Autor: Igor