DELIMO KARTE :: Sjajni Valentino Kanzyani stiže u Beograd!

Jedan od osnivača slovenačke techno scene i jedan od najcenjenih techno i house producenata u svetu, Valentino Kanzyani nastupiće u klubu Monsun u subotu 28. novembra.

Kanzyani je svoju karijeru započeo 90-ih godina i u međuvremenu je izgradio reputaciju izuzetno veštog izvođača bilo da je reč o odabiru muzike, tehnici miksanja ili kvalitetu produkcije. Ono po čemu se izdvojio u startu je to što muziku vrti na tri gramofona, a to svoje umeće je doveo do nivoa virtuoznosti pa je i samo gledati ga kako barata vinilima, kojima je ostao veran i dan danas, umetnost za sebe.

Vinili su uzbudljivi kao surfovanje ili snoubording, i zahtevaju vreme i posvećenost dok ih ne savladate, ali kada jednom naučiš i kada uhvatiš talas, osećaj je nezaboravan.

Rezidentura u slovenačkom klubu Ambasada Gavioli lansirala ga je pravo u svet, pa danas gotovo da ne postoji deo planete u kome nije gostovao, kako u klubovima tako i na festivalima. Kanzyani je mastermind iza žurki Next Wave koje su 2011 godine bile prava atrakcija na Ibici. Kaže da ga upravo takav stil života inspiriše za stvaranje muzike.


Nije teško da pronađeš snagu kada radiš nešto što voliš. Zvuči kao kliše, ali na kraju je jednostavno tako. Putujem i upoznajem ljude koje ne bih nikada upoznao, a to mi puno znači jer sam mnogo naučio o sebi i životu kroz ta iskustva.

U impresivnoj karijeri može se pohvaliti brojnim trakama koje prave haos na plesnim podijumima, a koje su izašle za cenjene izdavačke kuće poput Cadenza Records, Intec, M_nus i druge. Takođe je osnivač vinyl-only etikete Jesus Loved You na kojoj pravi muziku u kojoj je ostao dosledan svom stilu. Pored njega, u Monsunu će nastupiti i beogradski DJ Shoxy koji je svojim dugogodišnjim radom takođe privukao pažnju svetske techno i house scene. Njegovu muziku podržali su Dubfire, Chris Liebing, Richie Hawtin, Loco Dice, Marco Carola, Davide squillace i mnogi drugi, a njegove trake našle su se na etiketama poput Desolat, Minisketch, Titbit i Jesus Loved You.

LINE UP:

Valentino Kanzyani (Cadenza , Jesus Loved You / Slovenia)
Shoxy (Desolat, Jesus Loved You / Srbija)
Nemax Jackmill (Alternativa / Srbija)
Kristijan Petrovski (Alternativa / Makendonija)
Tumalon (ROMP / Srbija)

PRETPRODAJNE ULAZNICE:

Pretprodajna cena: 400 din / OGRANIČENO!

Ulaznice za ovu žurku mogu se kupiti u pretprodaji na sledećim prodajnim mestima:

GIGS TIX prodajna mreža i online na www.gigstix.com
Eventim Serbia prodajna mreža i online na www.eventim.rs
DD Tickets prodajna mreža i online na www.ddtickets.rs

Dodjite da 6h đudkamo bez prestanka!
Powered by: #go2event #monsunclub #alternativa #samotvrdo

NAGRADNA IGRA:

DELIMO VAM 4X1 KARTU ZA SJAJNO GOSTOVANJE VALENTINA KANZYANI-a U BEOGRADSKOM KLUBU MONSUN! VAŠE JE SAMO DA ŠERUJETE OVAJ ČLANAK NA VAŠIM FACEBOOK PROFILIMA I DA NAM U INBOX NAŠE ONLYCLUBBING STRANICE POŠALJETE IME I PREZIME SA NAZNAKOM ZA VALENTINA! NAGRADNA IGRA TRAJE DO 21H KADA ĆEMO IZABRATI SREĆNE DOBITNIKE.

Avatar photo

Autor: Igor