SOLOMUN U CAVE ROMANE Sve je bliže mega spektakl godine. Prodato 75% ulaznica!

 SOLOMUN U CAVE ROMANE  Sve je bliže mega spektakl godine. Prodato 75% ulaznica!

Brojni ljubitelji elektronske muzike u Hrvatskoj sa oduševljenjem su dočekali nedavnu vest da će najveći DJ današnjice Solomun nastupiti 10. avgusta u Cave Romane. Od tada je za ovaj događaj u Vinkuranu prodano tri hiljade ulaznica, odnosno 75 %. Ovaj nastup, BSH Invites Solomun i za mega zvezdu takođe ima posebno značenje.

Solomun uvek ističe povezanost sa Hrvatskom i Balkanom. „Kad sam bio mlađi, znali smo provoditi cele letnje praznike u Hrvatskoj i Bosni sa porodicom. Danas, kad sam na turneji skoro 10 meseci, uspeo sam doći jednom u Bosnu i jednom u Hrvatsku!“ – rekao je pre nekog vremena Solomun.

Mladen Solomun je rođen prije 48 godina u Travniku, a odrastao je u Hamburgu. Poslednjih godina jedan je od najtraženijih DJ-eva današnjice, a svi su njegovi nastupi danima unapred rasprodati. Za letnji spektakl u Cave Romane kao jedini događaj ove godine u regionu na kojem će Solomun nastupiti, ulaznice se mogu kupiti na www.entrio.hr.

Gotovo uvek ističe da melanholični i sentimentalni deo sebe vuče sa naših prostora. Voli fudbal i često se može videti u hratskom dresu kao i na utakmicama. Za njega muzika nije samo sredstvo za navođenje ljudi na ples. Muzika je raznolika kao i sam život: mnogo različitih nijansi, trenutaka i uspomena za stvaranje. Muzika izaziva emocije i obrnuto. Upravo taj međusobni odnos između Solomuna, koji predstavlja muziku i emocije, i publike, to je ono što predstavljaju njegovi setovi.

Ovaj letnji spektakl u Vinkuranu najveće je priznanje hrvatskog muzičkog brenda BSH. Nakon proslave 10 godina organizovanja vrhunskih muzičkih događaja, Solomunov nastup na BSH eventu je korak ka sledećem nivou. Najbolja muzička zabava ovog leta organizovana je u saradnji sa Opštinom Medulin i Turističkom zajednicom opštine.

IZVOR: Glasistre.hr

Avatar photo

Autor: Igor