Solomunov novi spot u Grande Theft Auto izdanju


Vlasnik Dynamic etikete, Solomun, izbacio je novi spot za numeru pod nazivom “Customer is King” koji je ceo urađen u igrici Grand Theft Auto.

U spotu, Solomun stiže i Los Santos i dobija zadatak da dostavi pakete za pljačke koje slede u gradu. Spot je u potpunosti napravljen od scena iz ove igrice i predstavlja saradnju koje Solomun sklopio sa kompanijom Rockstar Games.

Solomun je podelio svoju uzbuđenost zbog novog projekta i izjavio: “Uvek smo imali posebnu zamisao za spot 100 izdanje Dynamic etikete što odražava i neobičan naziv numere “Customer is King“. Posle nekoliko meseci inspirativnih pregovora i akcija, nalazimo se u njihovom poslednjem update-u igrice zajedno sa našim kolegama. Zaista neverovatno! Ovo je takođe prvi spot koji je kompanija Rockstar Games uradila i čast mi je što to sada mogu i da pokažem. Veliko hvala Semu i njegovoj Rockstar bandi!”

Video se pojavljuje sa novim update-om u igrici koji dodaje noćne klubove i DJ-eve kao što su  Solomun, The Black Madonna, Tale Of Us i Dixon. GTA Online: After Hours sada transformiše Grand Theft Auto u pravi “plesni raj”. U skladu sa radnjom igre, noćni klub deluje kao mesto za koncentrisanu mrežu kriminalnih radnjo. Igrači takođe imaju priliku da kupe noćni klub i upravljaju ustanovom od postavljanja, dizajna, osoblja i promocije, kako bi se osiguralo da mesto postane najpopularnija destinacija za noćni život Los Santosa.

Solomun i njegove kolege su prvi koji se pojavljuju kao DJ-evi u nekoj igrici. Novi update takođe uključuje i novu radio stanicu Los Santos Underground Radio (LS-UR), na kojoj će se puštati setovi DJ-eva iz igrice. Tale of Us sledeći gostuju u Los Santosu, posle njih Dixon i na kraju The Black Madonna.

Izvor: Mixmag

Avatar photo

Autor: Igor