Sonus festival omiljen među publikom osvaja nagradu 4. godinu zaredom!

 Sonus festival omiljen među publikom osvaja nagradu 4. godinu zaredom!

Sonus festival je četvrtu godinu zaredom dokazao da je omiljeni festival među publikom na dodeli nagrada domaće i regionalne elektronske muzičke industrije nedavno održanoj u Zagrebu.

Sonus festival osvojio je Ambasador nagradu za open air festival 2019. godine u konkurenciji s vrlo uspešnim i internacionalno poznatim festivalima Dimensions, Outlook, Sea Star i Modem festivalom.

“Iako je Sonus dobijao svetske nagrade, Ambasador nagrada nam posebno znači jer je svake godine biraju domaći i regionalni, naši najverniji fanovi. Htio bih im se zahvaliti što nas podržavaju birajući nas četvrtu godinu zaredom. U ova teška vremena za muzičku industriju, ovakvo priznanje nam daje posticaj da radimo još više i trudimo se da naš sledeći festival bude još bolji. Nadamo se da će se zdravstvena situacija poboljšati i da ćemo moći uskoro da organizujemo neki od naših evenata i u Hrvatskoj ugostimo neke od svetskih muzičkih DJ zvezda.“ rekao je osnivač Sonus festivala – Dalibor Oliver Zjačić.

Sonus festival na ostrvu Pagu svake godine posećuju gosti iz više od 65 zemalja sveta te zbog svetske epidemijske situacije i preporuka stručnjaka, organizatori su odlučili da se festival ove godine ne održi. U nadi za poboljšanjem globalne zdravstvene situacije i stavljanje epidemije pod kontrolu, uskoro počinju pripreme za 8. izdanje festivala predviđeno za 15. do. 20. avgusta 2021.godine.

Sonus festival je tokom prethodnih nekoliko godina ugostio najveća imena svetske scene, poput Carl Coxa, Solomuna, Sven Vätha, Richie Hawtina, Ricarda Villalobosa, Adam Beyera, Loco Dicea, Chris Liebinga, Pan-Pota, Amelie Lens, Charlotte De Witte, The Martinez Brothers, Tale Of Us, Joseph Capriatija, Jamie Jonesa, Sam Paganinija, Seth Troxlera, Marca Carole, Maceo Plexa, Apolloniae, Len Fakija, Matadora, Enza Siraguse, tINI, Monike Kruse i mnogih drugih.

U organizaciji Sonus ekipe je i zagrebački međunarodni festival #WELOVESOUND koji se takođe odgodio za 12. jun 2021. godine. 

Za više informacija, pratite Sonus i #WELOVESOUND na socijalnim mrežama.

Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/  

Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/

Avatar photo

Autor: Igor