Sonus festival se prikljucuje humanitarnoj akciji!

 

Sonus festival, koji će se održati od 21. do 25. avgusta u klubovima na ostrvu Pagu, osim što svakog dana dodaje neko od svetski poznatih imena elektronske muzike svom programu, najavio je još jednu akciju – humanitarnu.  

Jedan od redovitih izvođača Sonus festivala, planetarno popularan underground DJ i producent, Seth Troxler, još jednom nas je oborio s nogu. Ovog puta ne na plesnom podiju, već sa svojom plemenitom akcijom – uz tim od deset ljudi popeo se na vrh Kilimanjara, s misijom da prikupe $1.000,000 namenjenih za istraživanje tumora mozga.

Priliku za sudelovanjem u ovoj humanitarnoj akciji, dobiće i posetitelji Sonus festivala gdc će Seth Troxler ove godine biti jedan od headlinera. Na info pultu festivala, posetitelji će moći priložiti novčana sredstva i dati svoj doprinos u akciji prikupljanje sredstava za inovativna istraživanja i podizanje svesti o ovoj teškoj bolesti.

Seth Troxlera na četvrtom izdanju Sonus Festivala na plaži Zrće posjetitelji će imati priliku slušati čak dva puta. U dnevnom delu festivala nastupit će nakon Bas Ibellinija u Kalypsu, a uz ovog izuzetnog umetnika i divnu dušu imamo priliku i otplesati kraj festivala gde svira uz Jackmastera u klubu Aquarius.

Sethovu akciju možete podržati i na linku:

https://www.curebraincancer.org.au/my-fundraising/9911/seth-troxler-millionmission

Cena festivalske ulaznice za sve posetitelje iz naše regije je povlaštena i iznosi 7.300 din. Kupnja je moguća putem Entrio online trgovine https://www.entrio.hr/event/sonus-festival-2016-3004 ili na Entrio prodajnim mestima https://www.entrio.hr/outlets  

Ograničeni broj dnevnih ulaznica bit će dostupan na ulazu u festivalu. 4.200 din iznosiće dnevna karta za sve dane osim zadnjeg dana festivala kad će cena biti 4.950 din.

 

Linkovi:

Prodaja karata: https://www.entrio.hr/event/sonus-festival-2016-3004  

Web site: http://sonus-festival.eu/

 

Avatar photo

Autor: Igor