TECH THIS OUT Vol. 25

 

Nakon skoro puna dva meseca pauze, nova, 25-a epizoda Tech This Out rejvova se nastavlja. Brod Tijuana biće domaćin dogadjaja koji će se održati 12. Avgusta. Moto ovog serijala žurki je bez nervoze, bez tenzije, samo spontano, samo dobar vibe.., ništa drugačije se ne očekuju i ovoga puta kada će se na stage-u naći proverena ekipa dj-eva pojačana mladim i perspektivnim dj-om i producentom Markom Antonijevićem aka Manton.

Predrag Janus i Mark Dee Jack, dvojac koji je svakako najprisutniji na ovim dogadjajima uvek donosi posebnu energiju na flor, nešto mračnijim mixom techno i tech house zvuka koji odlikuje pre svega snažan i beskompromisan gruv prožet melodikom koja tera klabere na neprekidan pokret. Pored njih nastupiće još i Andrew Meller, momak koji je napravio veliki break through remixom legendarne trake Born Slippy. Oživljeni hit publika sluša na rejvovima širom sveta kroz setove najpoznatijih dj-eva i producenata današnjice, a Andrew sigurno neće propustiti priliku da predstavi nove trake kako iz Depth Perception projekta tako i svoje solo trake koje će se uskoro pojaviti na Funk ‘N’ Deep i Tauten etiketama.

Više nego dovoljan broj razloga da klaberi u velikom broju pohrle 12-og Avgusta ka klubu Tijuana gde program počinje nesto pre 0h. Ulaz ce biti FREE do 2h iza ponoći nakon čega će cena ulaznice iznositi 300din.  

Line Up

Manton
https://www.facebook.com/Mantonmusic
https://soundcloud.com/mantonmusic


Andrew Meller
https://www.facebook.com/andrewmellerofficial
https://www.mixcloud.com/andrijarw/
https://soundcloud.com/andrew-meller

Predrag Janus
https://www.facebook.com/djPredragJanus/
https://www.mixcloud.com/PredragJanus/

Mark Dee Jack
https://www.facebook.com/markdjack
https://www.mixcloud.com/markdjack/ 

https://soundcloud.com/markdjack 

Avatar photo

Autor: Igor