SPACE IBIZA SE OPET OTVARA SLEDEĆE GODINE!

 SPACE IBIZA SE OPET OTVARA SLEDEĆE GODINE!

Prema rečima vlasnika Pepea Rosellóa, poznati noćni klub na Ibizi, Space, trebao bi se opet otvoriti sledeće godine, ali u novom obliku. Roselló je navodno potvrdio za Periodico de Ibiza da će se klub vratiti kao bar, restoran i klub, a nalaziće se na San Antonio Sunset Stripu u zgradi Posta del Sol.

“Sve je razjašnjeno i potpisano”, potvrdio je Roselló, koji želi “zadržati duh Spacea” kada se ponovno pokrene sledeće godine. Obećao je i povratak nedelja u Spaceu – omiljene klupske večeri na Ibizi koja se prestala održavati 2016. godine, zbog zatvaranja kluba.

Ranije ove godine, glasine o uskrsnuću Spacea kružile su i pre nego što je Roselló razgovarao za Noudiari, gde je navodno otkrio da će se Space vratiti “2022.”.

Čini se da je Roselló potvrdio povratak sa slikom zgrade u kojoj će se nalaziti Space Sun Beach, novi bar i restoran s muzičkom tematikom Spacea. Slika prikazuje transparent preko zgrade s natpisom: “Space Ibiza Dance, uskoro”.

Nakon 27 godina otkako je otvoren, uz Carla Coxa kao rezidenta tokom tih godina, Space – koji je 11 puta proglašen najboljim klubom na svetu – mogao bi vratiti slične rezidencije u klub.

Roselló je malo otkrio o povratku Spacea, ali je rekao da će muzički programi odati počast Joséu Padilli, legendarnom DJ-u i prijatelju Spacea, koji je preminuo prošle godine.

IZVOR: Mixmagadria.com

Avatar photo

Autor: Igor