Space Miami dolazi u GTA VI? Najbolji svetski DJ-evi će puštati u nastavku kultne igrice!

 Space Miami dolazi u GTA VI? Najbolji svetski DJ-evi će puštati u nastavku kultne igrice!

Objavljen je prvi trailer za nastavak jedne od najpopularnijih franšiza video igara – Grand Theft Auto VI koji je u nešto manje od 90 sekundi zagolicao maštu stotinama miliona ljudi širom sveta.

Nakon godina čekanja, najavljen je novi Grand Theft Auto VI koji će izaći 2025. Novi deo mega popularne franšize vraća se po treći put u Vice City (grad inspirisan Majamijem). Trailer je osim otkrivanja glavnih likova i dela priče, dočarao i bogati noćni život Vice Cityja u kojem se na nekoliko trenutaka mogao videti klub nalik Space Miamija, kao i avion koji nosi reklamu nalik onih koje koristi klub E11EVEN.

Da je zapravo reč o Space Miamiju potvrdili su izvori bliski klubu, što je odmah na internetu pokrenulo diskusiju i nagađanja koji bi se sve DJ-evi mogli naći unutar igre, kao i kakva bi se muzika mogla čuti na radijskim stanicama u sklopu GTA VI.

Brojni komentatori priželjkuju virtuelnu verziju Ultra Music Festivala kroz GTA VI koja bi ponudila ne samo jedinstveno iskustvo, aktivnosti unutar igre i priliku za razvoj priče, već i samu dostupnost festivala široj javnosti koja možda nema prilike otići u Miami.

Inače, ovo nije prvi put da se elektronska muzika i franšiza Grand Theft Auta susreću. Još na leto 2018. DJ-evi poput SolomunaDixonaKeinemusikTale of Us i The Black Madonne su bili bukirani za letnju rezidenciju u Los Santosu, gradu u kojem se odvija radnja GTA V.

Pre nekoliko godina firma koja stoji iza GTA franšize, Rockstar Games je udružila snage sa španskim klubom sa Ibize CircoLocom kako bi pokrenuli izdavačku kuću CircoLoco Records na kojoj su dosad izdali trake Kerri ChandlerJamie JonesSeth TroxlerMochakk i drugi…

IZVOR: Klubskascena.hr

Avatar photo

Autor: Igor