Spremni za prvi UNLEASHED RAVE? Rikhter stiže u Novi Sad, uz podršku ACOR-a, Inner Core-a i Tarensa!

 Spremni za prvi UNLEASHED RAVE? Rikhter stiže u Novi Sad, uz podršku ACOR-a, Inner Core-a i Tarensa!

Posle 3 godine rada MORC-a kao izdavačke kuće, nakon mnogo neizvesnosti, iščekivanja i priprema za ono što sledi, ideje koje čuvamo svih tih godina konačno možemo da OSLOBODIMO i sa velikim ponosom i uzbuđenjem da vam predstavimo naš serijal žurki – UNLEASHED.

Čast nam je što svoju viziju možemo da sprovedemo u delo i na našem prvom događaju predstavimo savršen lineup koji čine: Rikhter, ACOR, Inner Core i Tarens.

Mislimo da Rikhtera nema potrebe mnogo predstavljati! Iza svoje maske neprikosloveno oduševljava publiku širom sveta svojim nerealno čvrstim techno zvukom, a stiže nam pravo iz Moskve. Njegov set iz čuvenog Ruskog kluba Monasterio je po nama jedan od najboljih techno setova ikada.

Nadamo se da će 2024. godina i prvi Morc event 19. Januara, kako za nas tako i za vas, simbolizovati potpuno oslobađanje svačijih pojedinačnih ideja, kreativnosti, vizija, ambicija, energije i duša.

Sloboda nikada nije lepše zvučala.


Come, UNLEASH yourself.

Karte za prvu UNLEASHED žurku sa Rikhter, ACOR, Inner Core I Tarens su upravo puštene u prodaju i možete ih kupiti na svim GigsTix prodajnim mestima kao i online putem sajta.

Ulaznice po simboličnoj ceni od 800,00 rsd možete kupiti klikom ovde.

SAMO PRVIH 50 karata su po promo ceni nakon čega sledi poskupljenje i druga faza prodaje.
Zbog velikog interesovanja očekujemo da će se karte u prvoj fazi vrlo brzo rasprodati i savetujemo da požurite i obezbedite svoje mesto na vreme.Vidimo se 19. januara u Novom Sadu u K9 Station!

Avatar photo

Autor: Igor