Space Motion zvezda prve Sound Factory žurke u Novom Sadu!

Novosadska organizacija Sound Factory vam predstavlja svoj prvi event, koji uz vrhunske DJ-eve sa naših prostora, nov klabing prostor i audio-vizuelni spektakl obećava izuzetan provod, a kao glavna zvezda večeri nastupiće novosadski DJ i producent Space Motion.

Karijera Space Motiona kretala se jedinstvenim tokom, a njegov prepoznatljivi muzički stil nije žanrovski ograničen, što danas predstavlja retkost, posebno medju regionalnim imenima, te on vešto balansira izmedju progressive house-a, techno, tech house i deep house zvuka, naravno uz primese etno elemenata. S
etovi ovog izvodjača su, pored tehničkih veština i širokog umetničkog spektra, prepoznatljivi po posebnoj energiji koju Space Motion deli sa publikom.

Prekretnicu u bogatoj karijeri Space Motion-a predstavlja njegov zapaženi lajv ekt na najboljem evropskom festivalu, Exitu. Takodje, iza sebe ima nekoliko uspešnih koncerata, i jedini je domaći izvodjač koji je nastupio sa poznatim muzičarima medju kojima je i jedan od najboljih evropskih klarinetista, Božidar Milošević.

O kompleksnosti njegove produkcije i kvalitetu svedoči i to da na većinu njegovih pesama ekskluzivu imaju samo veliki izvodjači poput Solomuna, Maceo Plex-a, Nick Warren-a i Hernan Cattaneo-a, koji u svoje setove često uvrste trake Space Motion-a.

Vidimo se 21.aprila na prvoj Sound Factory žurci. Za više informacija posetite zvaničan facebook event

 

 

Avatar photo

Autor: Igor