Sreda i subota u klubu Backstage! Danijel Čehranov u dve različite klubske večeri!

 Sreda i subota u klubu Backstage! Danijel Čehranov u dve različite klubske večeri!

SEXY SREDA je nastala 2019. godine iz kreativne želje virtuoza Danijela Čehranova da intimni koncept kućne žurke predstavi u drugačijem ambijentu i tada svom omiljenom mestu, Ginger baru.

Vremenom, energija i ljubav prema ovoj po svemu specifičnoj zabavi je rasla i stigla do trenutka kada veče postaje pravi beogradski fenomen, ono što jeste i danas. Svoje letnje izdanje Sexy Sreda predstavlja u Boho Baru, a već drugu zimsku sezonu njeno prebivalište je klub BACKSTAGE gde ona u svom potpunom kapacitetu vlada i zavodi sve svoje obožavaoce. Ovo “guilty pleasure” muzičko putovanje mami veliki broj  zavodljivih duša spremnih da se prepuste muzičkim dekadama sa početka 70ih pa sve do kasnih 2000tih. Ono što je čini posebnom je da žanrovska nepredvidivost u rasponu od rnb-a, rock-a, pop-a i evergreen-a, iz perioda MTV i VH1 televizije. Iako je koncept predvidivo nepredvidiv, Danijel Čehranov ne izostavlja iznenađenja, pa tako često kao goste večeri okuplja prijatelje muzičare i tada možete čuti i uživati u trubi Stefana Lazarevica, klarinetu Nikole Đurice, saksofonu Milana Savića ili vokalu Ivane Štrbac. SEXY SREDA je veče o kojem se priča, koje se preporučuje prijateljima, kolegama, ali i strancima jer predstavlja tačan puls Beograda. Ovo je veče šarenolike muzike, druženja i pevanja svojih omiljenih lyrics-a.
Svake srede u klubu Backstage!

Ulaz je Slobodan, rezervacije na 060/0111200 

House of Belgrade

DJ, producent i dugogodišnji rezident svih relevantnih beogradskih klubova, Danijel Čehranov aka Last 95, konačno je pronašao bazu gde u potpunosti može da iskaže svoju iskrenu ekspresiju ličnog ukusa i senzibiliteta elektronske muzike. Veče pod nazivom HOUSE OF BELGRADE za cilj ima da predstavi ono što je po njegovom mišljenju elektronski “Zvuk Beograda“ odnosno House (Music) of Belgrade. Žanrovski, veče plovi raznim muzičkim pravcima u ideji da predstavi sveža izdanja afro, indie, organic, progressive zvuka, ali u isto vreme i edukuje publiku house klasicima i kvalitetnom elektronskom muzikom. Danijel Čehranov svake subote u klubu Backstage kreira posebnu atmosferu u kojoj sjedinjuje iskru publike sa svojim muzičkim osećajem i kroz prave plesne ritmove iskazuje jasnu sliku kako naša prestonica “zvuči”.

Avatar photo

Autor: Igor