SVETSKA PREMIJERA U HANGARU: Space Motion najavio audio-vizuelni show “Portal”

 SVETSKA PREMIJERA U HANGARU: Space Motion najavio audio-vizuelni show “Portal”

Jedan od najpopularnijih srpskih producenata i DJ-eva, Space Motion, najavio je da će 2. decembra, na Illusions Fusion žurci u Hangaru, premijerno predstaviti svoj audio-vizualni show koji je nazvao “Portal”

S obzirom na veliko svetsko interesovanje za ovog muzičkog vizionara, čini se da je konstantno izbacivanje dobrih traka i posvećen rad samo vrh ledenog brega nečega još većeg. Space Motion je za Illusions spremio vrhunski audio-vizuelni show kojim najavljuje novi koncept nastupa za 2024. godinu.  Producent nije još uvek otkrio detalje, ali sudeći po njegovim dinamičnim i raznovrsnim setovima, skoro sigurno možemo očekivati pravi spektakl. 

“Očekujte zadivljujuće animacije po prvi put kod nas – na velikom ekranu, praćene afro i melodic zvucima ovog producenta. Vidimo se 2. decembra u Hangaru”, ističu iz PR službe Illusions-a

Ko je Space Motion?

Srpski DJ, producent, vlasnik izdavačke kuće i muzički vizionar Space Motion brzo je postao jedan od najuglednijih i najtraženijih elektronskih umetnika današnjice u srpskoj sceni.

Kao izvođač uživo, Space Motion DJ setovi su jednako dinamični i raznovrsni kao i njegova muzika. Poznat po tome što zadivljuje publiku svojim sjajnim izborom vodećih zvukova, Space Motion redovno nastupa na svim krajevima sveta za najuglednije brendove događanja i festivale.

 Doprinoseći muzici, Space Motion je dominirao na najuglednijim plejlistama, striming kanalima, muzičkim top listama za preuzimanje i listama podrške DJ-eva poslednjih nekoliko godina, stekavši podršku od strane nekih od vodećih imena u svetu melodičnog techno-a, progresivnog zvuka, trance-a i tech house-a, zahvaljujući njegovom prepoznatljivom zvuku visokog nivoa. Nenadmašna energija i strast u izvođenju i produkciji Space Motion-a doneli su mu međunarodni ugled među vodećim muzičkim uticajima i globalnom klubskom zajednicom dok nastoji doneti novi talas underground muzike, ostavljajući svoje fanove, pratioce, kolege i kritičare u nestrpljenju iščekivanja njegovog sledećeg koraka.

Neosporno je da ovaj vizionarski producent i DJ jača iz dana u dan, svaki dan sve bliže svetskoj dominaciji.

Ulaznice za Illusions možete kupiti klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor