ŠTA TO GORI U SAVAMALI – OTVARA SE MARTINEZ CLUB & BAR!


Ovog vikenda otvara se Martinez club & bar, mesto koje su dugo očekivali svi oni koji u Savamalu odlaze zbog kvalitetne muzike, fantastičnih koktela i odabrane ekipe.

U zgradi nekadašnjeg Mixer house-a, odmah pored savamalskog hot-spota kluba “Hype”, Martinez Club & Bar otvara svoja vrata svima onima koji traže dobar provod u četvrtak, 28. decembra. Vikend otvaranja proći će u bogatom petodnevnom programu u koji su uvršteni omiljeni gradski DJ-evi poput Neksija, Oyshe, John Belk-a, Aleksandre Duende i mnogih drugih. Kao šlag na tortu u petak, 29. decembra u Martinez dolazi fenomenalni Josh Butler, čija je traka “Call You Back” dostigla status klupske himne 2017. godine. Martinez club & bar će nakon vikenda otvaranja raditi svakog dana do 01h, kada će ljubitelji dobrih koktela moći da uživaju u bogatoj karti pica i opuštenoj atmosferi, dok će četvrtkom i vikendom raditi do jutarnjih časova i priređivati sjajna muzička iznenađenja svojim gostima.

Bilo da tražite mesto gde ćete opušteno popiti piće sa društvom, zagrejati se pred dalji provod ili odlučiti da celu noć uživate u muzici koju su za vas pripremili najbolji domaći DJ-evi i njihovi gosti iz inostranstva, Martinez je pravi izbor. Vidimo se na otvaranju!

 

 

 

Avatar photo

Autor: Igor