Stari Beograd dobija svoj prvi splav: Rečni dragulj Savamale – GS “Lasta”

Noćni život prestonice će dobiti jedinstveno osveženje, pošto se u petak 5. jula (tačno u ponoć) otvara prvi splav sa beogradske strane Save – Gradski splav “Lasta”. GS “Lasta” će se nalaziti u Savamali i predstavljaće mesto koje na sofisticiran način spaja elegantno i prefinjeno sa duhom ludih žurki na reci.

GS ”Lasta” dolazi od ekipe koja potpisuje poznate gradske klubove “Brankow”, “Mladost” i “Ludost” i po koncepciji će predstavljati svojevrsnu mešavinu istih. Prvi splav sa beogradske strane Save i ujedno u starom delu prestonice će gajiti uglavnom DJ program. Predstavljaće utočište za prefinjenu gradsku ekipu koja prepoznaje i voli da se zabaljva uz kvalitetan elektronski zvuk, sa akcentom na dip i disko haus melodije. Za pultom za će se menjati ekipa poznatih gradskih disk džokeja kao što su Peppe, Pookie i Goran Starčević, ali će biti mesta i za gostovanja stranih DJ zvezda, kao i za mešap i hip hop večeri.

GS “Lasta” će se isticati i jedinstvenim ambijentom koji je osmislio je poznati arhitekta Đorđe Gec, čija su tvorevina i klubovi “Brankow”, “Mladost” i “Ludost”. “Lasta” se nalazi na delu keja kod Starog savskog (Starog železničkog) mosta, na kraju Hercegovačke ulice, nedaleko od poznatih restorana “Iguana”, “Komunale“ i “Frida“. Do samog splava se može prići automobilom, a ispred se nalazi i veliki broj mesta za parking.

Prvi splav u starom delu Beograda će raditi četiri dana nedeljno. Petkom i subotom će se slušati haus melodije, dok je za četvrtak predviđen mešap, a za nedelju hip hop zvuci.

Avatar photo

Autor: Igor