DELIMO KARTE :: Sam Paganini: Omiljeni DJ Adama Beyera i Svena Vatha dolazi u Beograd

 

DJ Sam Paganini, trenutno jedna od najaktelunijih figura u svetu tehna i omiljeni izvođač velikana kao što su Adam Beyer, Sven Vath, Richie Hawtin i Marco Carola, po prvi put će se 4. aprila predstaviti beogradskim klaberima na “Lucky records Showcase” partiju u Depo Magacinu.

To što Paginini izdaje za labele tehno legendi kao što su Adam Beyer, Sven Vath, Richie Hawtin i Marco Carola govori dovoljno samo za sebe, a jasno je i da je neizostavan gost na Drumcode (Beyer), Coocun (Vath) i Plus8 (Hawtin & Carola) večerima širom planete. Redovan je za pultom mnogih značajnih evropskih klubova, uključujući i nezvaničnu tehno prestonicu Evrope – berlinski klub Berghain, ali i sve bitne festivale kao što su Awakenings, Tomorrowland, WMC Miami… Njegov prošlogodišnji album “Satellite” kritika je ocenila kao najbolji tehno album godine, koji poslednjih meseci uspešno promoviše na svim kontinetima.

U Beograd dolazi baš u okviru te turneje, a sa ovakim pedigreom jasno je da se očekuje pravi tehno spektakl. To garantuje i ostatak lajnapa na kome se nalaze i najizrazitiji domaći tehno predstavnik Speedy, DJ Dexon koji već niz godina radi u Amsterdamu i Miloš Vujović. Prvi kontigent karata je pušten u prodaju po ceni od 690 dinara, dok će ulaznice do dana žurke postepeno skakati sve do 1490 dinara.

Za više informacija posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

NAGRADNA IGRA:

DELIMO VAM KARTE ZA SJAJNO GOSTOVANJE SAM PAGANINI-JA! VAŠE JE SAMO DA ŠERUJETE OVAJ POST TJ. ČLANAK NA VAŠIM FACEBOOK PROFILIMA I DA NAM U INBOX NAŠE FACEBOOK STRANICE (ONLYCLUBBING-A) POŠALJETE IME I PREZIME SA NAZNAKOM ZA SAM PAGANINIJA! 

NAGRADNA IGRA TRAJE DO ČETVRTKA 2. APRILA KADA ĆEMO SREĆNE DOBITNIKE OBAVESTITI O NAČINU PREUZIMANJA KARATA.

SREĆNOOO…..

Avatar photo

Autor: Igor