Tehno mag Sam Paganini: Jedva čekam da izađem pred BG klabere!

 
Italijanski DJ Sam Paganini, koji spada u sam krem svetskog tehno zvuka, obećava ludu žurku 4. aprila u Depo Magacinu, kada će na “Lucky records Showcase” premijerno nastupiti  pred beogradskom publikom.
 
Da beogradske ljubitelje tehno zvuka čeka pravi spektakl, garantuju i reference Paganinija, koji izdaje za labele velikana kao što su Adam Beyer (Drumcode), Sven Vath (Coocun), Richie Hawtin i Marco Carola (Plus8), ali i to što je jako malo karata ostalo u prodaji. Već sada se zna da će Depo Magacin buti dupke pun 4. aprila, zbog čega Paganini, koji nastupa po svim prestižnim svetskim festivalima i klubovima, priznaje da posle dugo vremena ima malu pozitivnu tremu.
    – Zaista jedva čekam gostovanje u Begradu. Dolazim prvi put, a od kolega sam čuo sam da je vaša publika posebna. Zna da se provodi, dobro prati zbivanja u tehno svetu i, kad se doda da je žurka gotova rasprodata, zaista imam malu tremu. Moram da ispunim očekivanja i daću sve od sebe da napravim pravu ludnicu na densfloru. Vidimo se u subotu, biće vatreno! Budite sigurni  – euforilčan je Italijan pred gostovanje u Depou.
 
 
Italijanski DJ Sam Paganini, koji spada u sam krem svetskog tehno zvuka, obećava ludu žurku 4. aprila u Depo Magacinu, kada će na “Lucky records Showcase” premijerno nastupiti pred beogradskom publikom. Paganini dolazi u okviru promocije albuma “Satellite”. Stručna javnost  ovo ostvarene smatra za nešto najbolje u svetu tehna što se na tržištu pojavilo u poslednje vreme, tako da će beogradski klaberi imati priliku da po prvi put uživo čuju čoveka, koji se smatra za veliku budućnost ovog zvuka.
 
Podrška su Speedy, koji je nedavno imao saradnju sa još jednom legendom – Alexanderom Kowalskim, a tu su i Dexon i Miloš Vujević
Nova cena ulaznice, koja važi od danas do dana žurke je 1.190 dinara, dok će karte na ulazu koštati 1.500 dinara.
Avatar photo

Autor: Igor