Što više to bolje – karte za Jay Lumena na akciji 3+1 gratis!

 

Polako smo ušli u mart u kom nas očekuju opasne žurke, pa smo tim povodom spremili specijalno iznenađanje za sve one koji žele da se provedu na predstojećoj PLAY žurci na koju nam dolazi Jay Lumen. Za svake tri kupljene karte, četvrtu ćete dobiti gratis – ova akcija je od danas aktuelna na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, WinWin Shop-ovima širom zemlje, kao i putem sajta www.ddtickets.rs. Trenutna cena karte je 990 dinara za obične I 1500 dinara za VIP karte, a promocija će trajati do ponedeljka, 13. marta.

Da podsetimo – Jay Lumen je jedan od najtalentovanijih DJ-eva i producenata nove generacije, koji će na nastupiti na novom PLAY spektaklu 24. marta u Magacin Depou. Lumenu će domaću podršku pružiti Nemanja Vanović, Mancha&Mark Panic i Nexie.

PLAY je novi, univerzalni koncept žurki namenjen svim ljubiteljima raznih žanrova elektronske muzike, kojima je imperativ kvalitetan zvuk, dobra atmosfera i virtuoznost za DJ pultom. Ovaj novi party brend će u Srbiju dovesti mnoga imena elektronske scene čiji je zajednički imenitelj pre svega kvalitet, bilo da su u pitanju velika mainstream imena ili underground artisti koji nastupaju pred odabranom publikom. PLAY je osmišljen tako da okupi ljubitelje klupske muzike raznih žanrova – od beskompromisnog tehna, preko tech-house-a, deep house-a do nešto mekših zvukova, koji uživaju u besprekornim setovima i krcatim žurkama na kojima se potpuno opušteno ostaje i uživa do zore. Poput pritiskanja play dugmeta na muzičkim plejerima, ove žurke će učiniti da se “isključite” iz realnog vremena i prostora i prepustite samo magičnom svetu zavodljivih ritmova, neonskih svetala i dobrog vajba koji vas nosi. PLAY concept je prvi put predstavila Deborah de Luca u februaru ove godine, a Jay Lumen će u martu nastaviti niz i upisati se u listu PLAY arista.

Možete nas pratiti na Facebooku, gde ćemo svakodnevno objavljivati najnovije informacije o PLAY žurkama.

Avatar photo

Autor: Igor