TECHNO SPEKTAKL 11. MARTA NA SPENSU OTVARANJE GREEN LOVE SEZONE

 

Otvaranje Green Love sezone 2017 biće jače nego ikad! Sjajan program, spektakularna rasveta i novo ozvučenje označiće početak čuvenih Green Love žurki na SPENSu. 11. marta na SPENSu Green Love sezonu otvaraju famozni techno duo Pig&Dan, Vladimir Aćić, TKNO i Aleksandra Duende.

Pig&Dan, momci koji već 20 godina vladaju techno scenom stižu u Novi Sad. Od njihovog slučajnog susreta na letu za Španiju, Igor i Dan već skoro 20 godina, po svim muzičkim kritikama,  prave sjajan techno! Mešavina njihovih uticaja doprinela je zvuku koji je prepoznatljiv i omiljen kod publike širom sveta.  Čini se da je svaka godina „njihova godina“ kada su u pitanju nove trake i nastupi, čemu je posvedočio i čuveni Beatport proglasivši ih brojem 1 za njihov globalni hit „Growler“. Takođe, njihov čuveni album „Modular Baptism“ zadržao se na broju 1 Beatport-ove liste veoma dugo. Rame uz rame sa legendarnim Carl-om Cox-om našli su se na famoznoj kompilaciji  Space Ibiza, sarađivali su sa techno kraljicom Monikom Kruse, veliku podršku imaju od predvodnika techno scene Maceo Plex-a i Solomuna, a nastupali su na najvećim svetskim festivalima kao što su Tomorrowland, uz Deadmau5, Adam-a Bayer-a i Eric-a Prydz-a, kao i na Nocternal Wonderland u Kaliforniji uz Annu, Matador-a i John Digweed-a.

Miks pult sa njima deliće neki od najznačajnijih domaćih techno zvezda!

TKNO, koji je već nekoliko puta oduševio novosadsku publiku, vraća se na SPENS 11. marta! Samo neki od projekata na kojima je radio bili su ReWire, Beatandjuice, Volt & Vintage, dok 2013. odlazi korak dalje i počinje sa produkcijom i godinu dana kasnije osniva sopstveni label pod nazivom TAUTEN. Njegove trake u svojim setovima i danas puštaju svetski priznati DJ-evi kao što su: Carl Cox, Richie Hawtin, Oxia, John 00 Fleming, Nick Warren

Prvi put Green Love partijanerima predstaviće se Aleksandra Duende! Ona je DJ, model i dizajner nakita. Prethodnih godina pleni beogradskom underground scenom, a u njenim nastupima uživala je i publika klubova iz Austrije, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore… Na otvaranju ovogodišnje Green Love sezone od nje ćemo čuti zvuke deep house-a, indie i tech house-a, kao i njenu prvu autorsku traku “Tuvan“.

11. marta nastupiće i rezident Green Love žurki i miljenik novosadske publike, Vladimir Aćić. Jedan je od najcenjenijih tehno DJ-eva i producenta na Balkanu, a svojim eksplozivnim i energičnim tehno setovima stekao je reputaciju talentovanog producenta koja mu je dala priliku da radi sa svetski priznatim DJ-evima kao što su Carl Cox, Umek, Adam Beier, MarcoBailei,Green Velvet, Džon Digvid, James Zabiela, Kristijan Varela i drugi.

PROMO CENA ULAZNICA DO 8. MARTA
Požurite i obezbedite ulaznicu za Green Love spektakl do 8. marta po promo ceni od 990 dinara. Uz Green Card obezbedite ulaz na sve četiri žurke sezone 2017 po ceni od 2490 dinara, dok za već najavljene žurke u martu i maju, cena ove party kartice iznosi 1590 dinara.
Ulaznice za martovski Green Love, mogu se nabaviti na prodajnim mestima Gigs Tixa, kao i putem sajta bit.ly/GreenLove-PigAndDan.

Avatar photo

Autor: Igor