STROMAE deo EXIT avanture!

Jedno od vodećih imena evropske muzičke scene i hitmejker Paul Van Haver, poznatiji kao STROMAE, nastupiće 10. jula na EXIT festivalu! Stromae je vlasnik megahitova ‘Alors on danse’, ‘Papaoutai’ i ‘Formidable’ sa oko 350 miliona pregleda na Youtube kanalu i mnogobrojnim prvim mestima najvažnijih muzičkih lista u više od 10 zemalja širom Evrope.

Onog momenta kada je ‘Alors on danse’ pušten uživo u radijskom programu, Stromae je postao ime koje se pamti. Za kratko vreme, spot za ovu pesmu prestigao je brojku od 50 miliona pregleda na Youtube kanalu, dok je remiks ovog velikog hita uradio ni manje ni više nego Kanje Vest. Među milionima fanova širom sveta ubrajaju se i poznate ličnosti kao što su Diplo, Black Eyed Peas, Ana Vintur, Žan Klod Van Dam i mnogi drugi. U maju 2013. godine objavljen je novi singl ‘Papaoutai’, koji je dostigao gotovo 135 miliona pregleda na Youtube kanalu, osvojivši mnogobrojne evropske muzičke liste, uključujući i deveto mesto liste najboljih singlova u Srbiji. Spot za ovu pesmu najavio je album ‘Racine Carrée’, zahvaljujući kojem u novembru Stromae osvaja MTV nagradu za najboljeg belgijskog izvođača 2013. godine. Ovaj album je samo osam meseci po objavljivanju u Evropi prodat u više od dva miliona primeraka!

Amaterski snimci koji prikazuju Stromae navodno pijanog kako tumara u cik zore po Louiza stanici u Briselu, pojavili su se prošle godine na Youtube-u. Video je ubrzo postao viralni hit. Par dana kasnije saznalo se da su u pitanju odlomci sa snimanja njegovog novog spota, za singl ‘Formidable’. Spot koji prikazuje pijanog čoveka koji je upravo raskinuo sa svojom devojkom munjevitom brzinom osvojio je naklonost internet zajednice i dostigao preko 70 miliona pregleda, a novi singl učvrstio je Stromae kao novu, sjajnu zvezdu muzičke scene.

Direktno sa top lista, Stromae 10. jula dolazi na EXIT festival da pretvori Petrovaradinsku tvrđavu u veliki plesni podijum!

Petnaesto izdanje najboljeg evropskog festivala je u znaku velike osmodnevne EXIT AVANTURE koja nas vodi na ROCK@EXIT festival 11. juna 2014. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, na EXIT festival, koji se na istom mestu održava od 10. do 13. jula, kao i na SEA DANCE festival od 15. do 17. jula na plaži Jaz, jednoj od najlepših plaža Jadrana.

Do sada objavljeni izvođači za EXIT 2014. su:

AFROJACK vs QUINTINO / CARL COX vs DANNY TENAGLIA / DISCLOSURE LIVE / RUDIMENTAL ANDY C / ASIAN DUB FOUNDATION / BEN KLOCK vs MARCEL DETTMANN / CARL CRAIG vs GREEN VELVET / DUB FX / DUSKY vs PAUL WOOLFORD / EATS EVERYTHING vs CASSY / GORGON CITY / HEIDI vs KIM ANN FOXMAN / MACEO PLEX vs DANNY DAZE / PLANETARY ASSAULT SYSTEMS LIVE / PRETTY LIGHTS Live Visual Show / SUB FOCUS DJ SET / THE DIMENSION / FRED V & GRAFIX feat DYNAMITE MC / JACKMASTER & ONEMAN PRESENTS ‘CAN U DANCE’ / JAMBINAI / KOVEN LIVE / MIGHTY OAKS / MY NU LENG / TC / DAMON ALBARN LIVE / SKRILLEX / STROMAE AFGHAN WHIGS / TIGA vs DJ HELL TRICOT +uskoro nove najave

ULAZNICE

EXIT: 5.990 din

EXIT Avantura (EXIT+Sea Dance): 6.990 din

Studenti i srednjoškolci:

EXIT: 5.490 din

EXIT Avantura (EXIT+Sea Dance): 5.990din

Avatar photo

Autor: Igor