Summer Pleasure @ Bašta Sava Centra, Beograd 15/06/13

Možda se po trenutnim vremenskim prilikama to baš i ne može primetiti, ali leto je stiglo u naše krajeve i tim povodom smo rešili da vas obradujemo jednom žurkom. Pozivamo vas da ove subote (15. 06.) dođete u Baštu Sava Centra kako bi zajedno proslavili početak najtoplijeg godišnjeg doba.

Za odličnu muziku i vaše dobro raspoloženje, uz širok spektar muzičkih žanrova, pobrinuće se izuzetna ekipa Grotto DJ-eva. Čast da otvori žurku imaće Jack Notion uz zvuke najfinijeg Deep house-a a nakon njega će nastupiti dobro poznati duo, Calavera & Manya, uz brži Tech house. Za njima će se na binu popeti mladi dvojac Babysiters od kojih možete očekivati Funky Disco house uz neke od hitova iz njihove kuhinje. Najpoznatija imena u ovoj ekipi i svakako zvezde večeri, ReWire momci će vam pružiti priliku da čujete Funky Tech house uz nezaobilazne hitove iz njihove produkcije. Za sam kraj žurke, Marco B & Bojan B će vam izvući i poslednji atom snage na podijumu za igru uz neke od najvećih klupskih hitova i retro house-a.

Očekuju vas veoma pristupačne, promotivne cene pića od kojih izdvajamo rakiju po ceni od 130din i pivo po ceni od 180din.

Ulaz na žurku je besplatan do ponoći, a nakon toga će se naplaćivati po ceni od 200din. Prvih 100 posetilaca koji dođu posle ponoći i kupe kartu nagradićemo sa po jednom besplatnom kartom za Freedom Music party (Joris Voorn & Noir) koja će se održati 4. jula na Kalemegdanu.

Oficijalni event na facebook-u možete pogledati ovde.

Jack Notion [ReJacked RadioShow/Grotto]
http://www.mixcloud.com/ReJackted/
Calavera & Manya [Taylor Made Recordings/Microtech/Grotto]
http://soundcloud.com/calavera-manya
Babysitters [TeddyBear Records/Pacha/PornoStar Records]
http://soundcloud.com/babysitters-official
ReWire aka Beat & Juice [Crystal Sound Records/PP MUSIC]
http://soundcloud.com/rewire-djs
Marco B. & Bojan B. [Grotto]

Avatar photo

Autor: Igor