ŠURENYE 2016 – NAJVEĆA ŽURKA ZA DOČEK 2016. GODINE U NOVOM SADU

 

Novogodišnji spektakl u Novom Sadu predstaviće dve već dobro poznate i omiljene organizacije – Drop Sensei i Respect DJs. Najveća žurka u Novom Sadu, u novogodišnjoj noći biće organizovana na SPENSu, a Novosađani će uživati u dve muzičke bine i više od deset DJ-eva i producenta iz Srbije i inostranstva.
 
Drop Sensei, mlada organizacija koja je trenutno najpopularnija po promociji Drum & Bass muzike u Srbiji i na Balkanu, biće domaćin glavne, “Drop Sensei” bine na kojoj će se predstaviti popularan Neurofunk Drum & Bass duo – ZOMBIE CATS čiji članovi potiču iz Nemačke i Australije. U prethodnih nekoliko godina stoje iza mnogo muzičkih numera koje su izdate za velike izdavačke kuće kao što su Eatbrain, Bad Taste i Commercial Suicide, dok domaću podršku čine domaćini Drop Sensei i veoma mladi i talentovani DJ-evi iz Srbije,  Creepin Ruin iz Novog Sada i DJ Zola iz Sombora.

 

Druga, “Green Love” bina pripašće organizaciji Rescpect DJs koja stoji iza već tradicionalnog Green Love festivala, godinama unazad u Novom Sadu, a miks pult preuzeće DJ-evi iz WET DREAMS ekipe iz Novog Sada, čiji su članovi legende srpske elektronske scene današnjice – Fakir, Zec, Dachony i mnogi drugi.

Kako izgledaju letnje Wet Dreams žurke, pogledajte ovde: https://www.youtube.com/watch?v=0tJXh6-n4fI

Još samo pet dana ulaznice po promo ceni

Prvi kontigent ulaznica je rasprodat, te trenutna, promo cena ulaznica iznosi 990 dinara. Ulaznice po promo ceni mogu se nabaviti još do subote, 26.12. Oni koji žele da budu deo lude novogodišnje noći na SPENSu mogu obezbediti svoju ulaznicu na prodajnim mestima Gigs Tix-a ili putem sajta www.gigstix.com.

Više o događaju na sledećem linku: https://www.facebook.com/events/1496399794005890/

Avatar photo

Autor: Igor